enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
00:07 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak
18 Aralık 2023
43
A+
A-

 Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), iş dünyasının öncü gazetelerinden Ekonomi Gazetesi iş birliği ile “Ekonomi Rotası 2024 Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış” başlığıyla ekonominin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

EGİAD ekonominin nabzını tutacak

 UHA / İnternational News Agency  

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in haberine göre, 19 Aralık Salı günü saat 16.30’da İZTO – İzmir Ticaret EGİAD ekonominin nabzını tutacak - Gözlem GazetesiOdası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve İZTO Yönetim Kurulu ve EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, görüş ve değerlendirmeleriyle iş dünyasıyla biraraya gelecek.

2023 yılını zor bir ekonomik tabloyla geride bırakan iş insanları, alınan yeni ekonomik kararlar ve rotalar sonucu 2024 ekonomik beklentilerini masaya yatıracak.

Üyelerinin yüzde 60’ının yurtdışı ile ortaklık, dış ticaret ve benzeri şekillerde işbirlikleri bulunan EGİAD bu toplantı ile 2024 Ekonomi Rotası’nı belirleyecek.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), küçük, orta ve büyük işletmelerden oluşan 3.500 şirketi kapsayan ve yaklaşık 150.000 kişilik istihdamlık üretim gücü ile kentin en önemli iş örgütlerinin başında geliyor.

EGİAD, yaklaşık 800’e yakın genç iş insanından oluşan üyeleriyle, bir sivil toplum kuruluşu olarak gücü yalnızca 33 yıl boyunca kamuoyunda oluşturduğu imaj ve saygınlıkla değil, aynı zamanda üyelerinin üretim ve istihdam açısından ülke ekonomisinde yarattığı katma değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), yüzde 56’sı sanayi; yüzde 39’u hizmet, yüzde 5’i tarım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerden oluşuyor.

Ebru Dön - Basın Danışmanı - EGİAD | LinkedIn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.