enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:16 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
09:45 Bakan Yerlikaya: Jandarmamız milletimizin tertemiz vicdanındadır
00:48 Vali Aktaş’tan İzmit Sanayi Sitesi’nde inceleme turu
00:45 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
00:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
00:35 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
00:24 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı,186 yaşında
00:20 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak
18 Aralık 2023
37
A+
A-

 Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), iş dünyasının öncü gazetelerinden Ekonomi Gazetesi iş birliği ile “Ekonomi Rotası 2024 Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış” başlığıyla ekonominin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

EGİAD ekonominin nabzını tutacak

 UHA / İnternational News Agency  

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in haberine göre, 19 Aralık Salı günü saat 16.30’da İZTO – İzmir Ticaret EGİAD ekonominin nabzını tutacak - Gözlem GazetesiOdası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve İZTO Yönetim Kurulu ve EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, görüş ve değerlendirmeleriyle iş dünyasıyla biraraya gelecek.

2023 yılını zor bir ekonomik tabloyla geride bırakan iş insanları, alınan yeni ekonomik kararlar ve rotalar sonucu 2024 ekonomik beklentilerini masaya yatıracak.

Üyelerinin yüzde 60’ının yurtdışı ile ortaklık, dış ticaret ve benzeri şekillerde işbirlikleri bulunan EGİAD bu toplantı ile 2024 Ekonomi Rotası’nı belirleyecek.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), küçük, orta ve büyük işletmelerden oluşan 3.500 şirketi kapsayan ve yaklaşık 150.000 kişilik istihdamlık üretim gücü ile kentin en önemli iş örgütlerinin başında geliyor.

EGİAD, yaklaşık 800’e yakın genç iş insanından oluşan üyeleriyle, bir sivil toplum kuruluşu olarak gücü yalnızca 33 yıl boyunca kamuoyunda oluşturduğu imaj ve saygınlıkla değil, aynı zamanda üyelerinin üretim ve istihdam açısından ülke ekonomisinde yarattığı katma değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), yüzde 56’sı sanayi; yüzde 39’u hizmet, yüzde 5’i tarım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerden oluşuyor.

Ebru Dön - Basın Danışmanı - EGİAD | LinkedIn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.