enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:46 UNESCO Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerindeki unsur sayısını 32’ye, çokuluslu dosya sayısı ise 14’e yükseldi.
00:44 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
00:36 Önlem alınmazsa kanser kaynaklı ölümler 2050’ye kadar iki katına çıkacak
00:33 Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’dan rektörlere müfredat ve AKTS mesajı…
00:29 Hollanda Türkleri babaları İsmail GÜNGÖR’ü kaybetti!…
00:15 Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuru için son hafta
00:14 2026 Özel sektör zam beklentileri-Türkiye ortalaması nereye oturur?
00:12 Zeyrek’in kalbinde yer alan ve yıllarca atıl kalan Haliliye Medresesi…
00:12 Başkan Bulut: “Kocaeli, sanayicimizin emeği- tüccarımızın cesaretiyle ülkemiz ekonomisine güç katıyor…”
00:05 (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak
18 Aralık 2023
40
A+
A-

 Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), iş dünyasının öncü gazetelerinden Ekonomi Gazetesi iş birliği ile “Ekonomi Rotası 2024 Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış” başlığıyla ekonominin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

EGİAD ekonominin nabzını tutacak

 UHA / İnternational News Agency  

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in haberine göre, 19 Aralık Salı günü saat 16.30’da İZTO – İzmir Ticaret EGİAD ekonominin nabzını tutacak - Gözlem GazetesiOdası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve İZTO Yönetim Kurulu ve EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, görüş ve değerlendirmeleriyle iş dünyasıyla biraraya gelecek.

2023 yılını zor bir ekonomik tabloyla geride bırakan iş insanları, alınan yeni ekonomik kararlar ve rotalar sonucu 2024 ekonomik beklentilerini masaya yatıracak.

Üyelerinin yüzde 60’ının yurtdışı ile ortaklık, dış ticaret ve benzeri şekillerde işbirlikleri bulunan EGİAD bu toplantı ile 2024 Ekonomi Rotası’nı belirleyecek.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), küçük, orta ve büyük işletmelerden oluşan 3.500 şirketi kapsayan ve yaklaşık 150.000 kişilik istihdamlık üretim gücü ile kentin en önemli iş örgütlerinin başında geliyor.

EGİAD, yaklaşık 800’e yakın genç iş insanından oluşan üyeleriyle, bir sivil toplum kuruluşu olarak gücü yalnızca 33 yıl boyunca kamuoyunda oluşturduğu imaj ve saygınlıkla değil, aynı zamanda üyelerinin üretim ve istihdam açısından ülke ekonomisinde yarattığı katma değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), yüzde 56’sı sanayi; yüzde 39’u hizmet, yüzde 5’i tarım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerden oluşuyor.

Ebru Dön - Basın Danışmanı - EGİAD | LinkedIn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.