enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:04 Teknoloji devlerinde büyük işten çıkarma dalgası: 2026 başında 80 bin kişi işsiz kaldı
08:44 Ekonomi ve siyaset gündemi – 6 Mayıs 2026
00:57 Upcycle Istanbul Art and Design Festival’de geri sayım başladı 
00:56 8 haftalık ek doğum iznine başvurular sürüyor
00:51 Hıdırellez, İzmit’te yağmurun bereketi ile geldi: Büyükşehir’in ev sahipliği yaptığı şenlikte Hıdırellez kutlandı
00:46 Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun Türkiye’ye geliyor
00:35 Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
00:30 Batı Dünyası Dosyası: Ömür ÇELİKDÖNMEZ Yazdı : Münih Konferansı Batı’nın stratejik gerilemesini tescilledi
00:19 İzmit, Büyükşehir’le küllerinden doğdu: Büyükşehir’in yatırımları ile sahil kesimi kabuk değiştiriyor
00:14 Yunanistan, Avrupa Konseyi’ne bağlı CINGOs raporunu yayınladı
00:02 Hollanda’da Türk Şirketi ‘Binbin’e Ağır Suçlama: Binlerce Scooter Ortada kaldı, Borçlar Ödenmiyor
10:03 UHA / İnternational News Agency’na yansıyan dünden kalanlar
00:59 İnşaat sektöründe “ilerleme paradoksu”: İyimserlik artıyor, risk iştahı düşüyor
00:47 Yalnız Değiliz
00:47 Türkiye’de en sık görülen ruhsal sorunlar: Depresyon ve kaygı bozuklukları
00:41 Kocaeli Ticaret Odası’ndan (KOTO), işletmelere yeşil dönüşümde kılavuzluk ediyor
00:39 2016’dan bu yana 1 milyon 407 bin Suriyeli gönüllü geri dönüş yaptı
00:23 SPD’nin Sekizinci Araştırma Raporu yayınlandı: Türkiye’de Nehir Havza Planlaması ve Yönetimi
00:13 Bakan Göktaş: Gaziantep’e ilk etapta 50 milyon lira kaynak aktarıyoruz
00:01 SAHA’da ATTİLA var: Dengeleri değiştirmeye geliyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…

Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
21 Aralık 2025
63
A+
A-

* Sürdürülebilir geleceğe ışık tutmak için projeler üreten Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği (USKD) Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki yeni ofisini törenle hizmete açtı.

* İşte detayı!…

UHA /İnternational News Agency

Yaşam Koçu Gül KABACAOĞLU, “ANKA Gelişim Kulübü' ve Yaşam Koçluğu Eğitimi'ne ilgi yoğun”

Gazeteci* Gül KABACAOĞLU

İZMİR (Alsancak), 21 ARALIK 2025 – Sürdürülebilir geleceğe ışık tutmak için projeler üreten Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği (USKD) Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki yeni ofisini törenle hizmete açtı.

Tören, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay Esen, İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Banu Ufacık, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Banu Önkol İçhedef, BPW İzmir Başkanı Hayriye Şendinç, Kişisel ve Kurumsal İletişim Stratejileri Uzmanı Dr. Cengiz Üzün, AB Proje Yönetimi Uzmanı Fatih Şahin,

İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Kocagül, Uluslararası Kardeş Kentler Derneğinden Senem Hakyemez ve Ebru Sinem İlter ile çok sayıda iş insanının katılımıyla gerçekleşti.

Konuşmasında başarılı 1 yılı geride bıraktıklarını belirten USKD Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Alkan, bu başarıda emeği geçen üyelere ve işbirliği içinde oldukları yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerine de teşekkür etti.

ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM

Açılan ofisle birlikte kurumsal bir yapıda hizmet üretmeye devam edeceklerini de vurgulayan

Alkan, “Bugün açılışını yaptığımız bu ofis, sadece bir araya geldiğimiz bir mekan değil, kadın emeğinin, aklının ve vicdanının sürdürülebilir bir geleceğe yön verdiği bir etki merkezidir.

Biz sürdürülebilirliği yalnızca çevreyle sınırlı görmüyoruz. Eşitliğin olmadığı yerde kalkınma, kadının olmadığı yerde sürdürülebilirlik olmaz. Bu bilinçle, yeşil ekonomi, kadın istihdamı, sosyal girişimcilik ve eğitim alanlarında kalıcı etki yaratacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Projelerimiz kağıt üzerinde kalmadı; sürdürülebilir bir gelecek ve üretim için önemli projeleri hayata geçirdik. Hem bölgesel hem ulusal hem de uluslararası bağlantılara imza attık. Diğer kurumlar ve STK’larla işbirlikleri geliştirdik. Bu başarı, sizlerin gösterdiği azim ve çalışmanın bir ürünü oldu. Aramızdaki kardeşlik bağlarıyla 2026 yılında da İzmir ve ülkemiz adına yeni projeler geliştirmeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hepinize gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu & USKD Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Alkan

USKD ofisinin hayırlı olmasını dileyen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da şunları söyledi: “Kadınların sürdürülebilir kalkınmadaki yerini güçlendirmek, işbirliklerini artırmak ve toplumsal etkiyi büyütmek adına atılan bu adım bizler için de çok önemli. Biz de Konak’ta kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel hayattaki aktif rollerini desteklemek eşitlik ve adalet temelinde güçlü bir toplum inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlayışla her zaman işbirliği içinde olacağımız USKD’ye yeni ofislerinde yürütecekleri çalışmalarda başarılar diliyorum. Başkan Ayla Alkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.