enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 Soykırımcı, katil İsrail’in ateşkese rağmen yaptığı ihlaller ve katliamlar
00:34 Suriye’de PKK/YPG’nin Sonuna Doğru
00:19 Dünya Meteoroloji Örgütü’nün (WMO) raporuna göre: Su Döngüsündeki Düzensizlik Toplumları Tehdit Ediyor
00:08 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Nizaryalı mevkidaşı Yusuf Maitama Tuggar ile bir araya gelecek
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
00:07 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var
3 Mart 2021
413
A+
A-

UHA HABER / Aşılama takviminin başarıyla yönetildiği İngiltere’den sevindirici haberler geliyor. Easyjet Holidays’in Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, rezervasyonlarda yüzde 350’ye ulaşan artışların yaşandığını söyledi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘Turizm Ajans‘dan aktardığı haberine göre, İngiltere’de normalleşme takviminin açıklanmasının ardından turizm endüstrisinde hareketlenme başladı.

İngiltere pazarının önde gelen tur operatörlerinden Jet2holidays ve Easyjet’in Türkiye temsilcileri, rezervasyonlarda yüzde 350’ye varan artışlar yaşandığını açıkladı.

İflas dalgası Avrupa'daRezervasyon artışları hakkında bilgi veren Easyjet Holidays Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, “Günlük aldığımız rezervasyon sayısında yüzde 350’nin üzerinde artış yaşandı. Bunlar çok önemli ve artık tüketicinin rezervasyon yapmak konusunda motivasyonunun geri geldiğini gösteriyor” dedi.

İlk sırada İspanya var

İngiltere pazarında, rezervasyonlarda İspanya’nın ilk sırada olduğunu belirten Burak Tonbul, İspanya’dan sonra en fazla rağbet gören ikinci ülkenin de Türkiye olduğunu söyledi.

“Devlete yük olmadan turizm çalışanlarını aşılayabiliriz”

TÜRSAB’ın “turizm çalışanları öncelikli aşılansın” önerisini tekrarlayan Burak Tonbul, yurtdışı pazarlara olumlu bir mesaj vermek için, turizm çalışanlarının aşıda öncelikli olması gerektiğini ifade ederek, “Devletimize yük olmadan aşı maliyetini sektör olarak karşılayabileceğimiz fikrindeyim” diye konuştu.

Münci Karakaya: Rakam ermek doğru değil ama gelişmeler ümit verici

Jet2holidays Türkiye temsilcisi MTS Globe Yönetim Kurulu Başkanı Münci Karakaya ise daha somut konuşabilmek için İngiltere Hükümeti’nin nisan ayında yapacağı açıklamanın beklenmesi gerektiğini belirterek, “Rakam vermek çok doğru değil ama gelişmeler ümit verici” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.