enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 Türkiye’nin Gazze’de barış sürecine liderlik etmesi, İsrail’in bölgesel hesaplarını zorluyor…
00:41 Soykırımcı İsrail’den yeni skandal: Yargısız idam
00:32 11. Yargı Paketi bugün Meclis’e sunulacak
00:23 Spekülatif fiyat hareketlerinin önüne geçiliyor…
00:09 Siyasi dalgalanmalara ve yaptırımlara rağmen, İran – Türkiye arasındaki ticaret son yirmi yıldır artış trendinde…
22:11 Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nce bu geceden itibaren Serbest Rota Hava Sahası uygulamaya başlayacak…
21:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet, insanlığa ihanettir!
19:31 Okuma kültürü – Okuma alışkanlığı 
00:58 Katil İsrail şiddetin neticesinde son 2 yılda Filistin topraklarında 33 bin kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti…
00:57 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
00:47 MSB: Kadına yönelik şiddetle mücadelede 1 milyonu aşkın personele eğitim verdik
00:46 Yeni bir araştırma: Z kuşağının şifre tercihleri dedelerinden daha kötü
00:46 Bakan Göktaş: Kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyi en üst seviyede sürdüreceğiz
00:41 Yeni Zelanda 2050’ye kadar 2.5 milyon kediyi öldürecek
00:40 Kandil mi İmralı mı? 27 Şubat Çağrısının Güç Dengelerine Etkisi
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazzeli kadınlara yönelik barbarlık hak ettiği tepkiyi görmedi”
00:35 MİT Başkanı Kalın’dan Gazze diplomasisi
00:32 İmamoğlu Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi..
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumun temeli olan ailelerin de kilit taşı kadındır
00:14 Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım daha atıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var
3 Mart 2021
411
A+
A-

UHA HABER / Aşılama takviminin başarıyla yönetildiği İngiltere’den sevindirici haberler geliyor. Easyjet Holidays’in Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, rezervasyonlarda yüzde 350’ye ulaşan artışların yaşandığını söyledi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘Turizm Ajans‘dan aktardığı haberine göre, İngiltere’de normalleşme takviminin açıklanmasının ardından turizm endüstrisinde hareketlenme başladı.

İngiltere pazarının önde gelen tur operatörlerinden Jet2holidays ve Easyjet’in Türkiye temsilcileri, rezervasyonlarda yüzde 350’ye varan artışlar yaşandığını açıkladı.

İflas dalgası Avrupa'daRezervasyon artışları hakkında bilgi veren Easyjet Holidays Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, “Günlük aldığımız rezervasyon sayısında yüzde 350’nin üzerinde artış yaşandı. Bunlar çok önemli ve artık tüketicinin rezervasyon yapmak konusunda motivasyonunun geri geldiğini gösteriyor” dedi.

İlk sırada İspanya var

İngiltere pazarında, rezervasyonlarda İspanya’nın ilk sırada olduğunu belirten Burak Tonbul, İspanya’dan sonra en fazla rağbet gören ikinci ülkenin de Türkiye olduğunu söyledi.

“Devlete yük olmadan turizm çalışanlarını aşılayabiliriz”

TÜRSAB’ın “turizm çalışanları öncelikli aşılansın” önerisini tekrarlayan Burak Tonbul, yurtdışı pazarlara olumlu bir mesaj vermek için, turizm çalışanlarının aşıda öncelikli olması gerektiğini ifade ederek, “Devletimize yük olmadan aşı maliyetini sektör olarak karşılayabileceğimiz fikrindeyim” diye konuştu.

Münci Karakaya: Rakam ermek doğru değil ama gelişmeler ümit verici

Jet2holidays Türkiye temsilcisi MTS Globe Yönetim Kurulu Başkanı Münci Karakaya ise daha somut konuşabilmek için İngiltere Hükümeti’nin nisan ayında yapacağı açıklamanın beklenmesi gerektiğini belirterek, “Rakam vermek çok doğru değil ama gelişmeler ümit verici” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.