enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 MEB’den asılsız LGS iddialarına ilişkin suç duyurusu
00:34 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan “Terörsüz Türkiye” Vurgusu: Bölgeye Huzur Getirecek
00:24 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), ‘Terörsüz Türkiye’ için umut veren gelişmeleri önemsiyoruz
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kazandı, milletim kazandı
00:08 Eski tip sürücü belgesi kullanan 3 milyon 211 bin 157 kişi ay sonuna kadar ehliyetlerini yenilemezse, belgeleri geçersiz sayılacak.
18:57 Emine Erdoğan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı
11:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün bitiyor olması en çok onları rahatsız ediyor”
11:02 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
09:46 TUDPAM’dan Orta Doğu’ya Derinlikli Bakış: Dış Bakış Dergisi Haziran 2025 Sayısı Yayımlandı
06:36 AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı
00:48 ‘Terörsüz Türkiye’ hedefinde sahada ilk somut adım atıldı. Irak’ın Süleymaniye kentinde Terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı
00:48 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi!
00:44 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:36 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
00:25 TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Buldan’dan, terör örgütü PKK’yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti…
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:09 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var

Rezervasyonlarda yüzde 350’nin üzerinde artış var
3 Mart 2021
410
A+
A-

UHA HABER / Aşılama takviminin başarıyla yönetildiği İngiltere’den sevindirici haberler geliyor. Easyjet Holidays’in Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, rezervasyonlarda yüzde 350’ye ulaşan artışların yaşandığını söyledi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘Turizm Ajans‘dan aktardığı haberine göre, İngiltere’de normalleşme takviminin açıklanmasının ardından turizm endüstrisinde hareketlenme başladı.

İngiltere pazarının önde gelen tur operatörlerinden Jet2holidays ve Easyjet’in Türkiye temsilcileri, rezervasyonlarda yüzde 350’ye varan artışlar yaşandığını açıkladı.

İflas dalgası Avrupa'daRezervasyon artışları hakkında bilgi veren Easyjet Holidays Türkiye temsilcisi, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, “Günlük aldığımız rezervasyon sayısında yüzde 350’nin üzerinde artış yaşandı. Bunlar çok önemli ve artık tüketicinin rezervasyon yapmak konusunda motivasyonunun geri geldiğini gösteriyor” dedi.

İlk sırada İspanya var

İngiltere pazarında, rezervasyonlarda İspanya’nın ilk sırada olduğunu belirten Burak Tonbul, İspanya’dan sonra en fazla rağbet gören ikinci ülkenin de Türkiye olduğunu söyledi.

“Devlete yük olmadan turizm çalışanlarını aşılayabiliriz”

TÜRSAB’ın “turizm çalışanları öncelikli aşılansın” önerisini tekrarlayan Burak Tonbul, yurtdışı pazarlara olumlu bir mesaj vermek için, turizm çalışanlarının aşıda öncelikli olması gerektiğini ifade ederek, “Devletimize yük olmadan aşı maliyetini sektör olarak karşılayabileceğimiz fikrindeyim” diye konuştu.

Münci Karakaya: Rakam ermek doğru değil ama gelişmeler ümit verici

Jet2holidays Türkiye temsilcisi MTS Globe Yönetim Kurulu Başkanı Münci Karakaya ise daha somut konuşabilmek için İngiltere Hükümeti’nin nisan ayında yapacağı açıklamanın beklenmesi gerektiğini belirterek, “Rakam vermek çok doğru değil ama gelişmeler ümit verici” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.