enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
20:15 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
23:24 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:37 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:15 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:45 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
20:59 CBME Türkiye, Prestijli Fuarlar Listesine Girdi
19:17 İhlas Haber Ajansı (İHA) Rusya Muhabiri Erhan Altıparmak’a Abhazya’da gazetecilik ödülü
18:49 Rusya’dan “Kürt kartına dikkat” uyarısı!
18:07 Yılın ikinci faiz kararı perşembe günü açıklanacak
10:57 Kadir Gecesi pazartesi günü idrak edilecek
00:59 Bir varmış bir yokmuş: Tarsus’tan yola çıktı, Roterdam’da bir prens ile tanıştı ve sonra Almanya’da Almanya’da prenses oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Filistin dostları, Derince Safiport Liman’ında katil İsrail’le ticarete dur” dedi!

Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Filistin dostları, Derince Safiport Liman’ında katil İsrail’le ticarete dur” dedi!
7 Haziran 2025
13
A+
A-

* Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, katil İsrail’e malzeme taşıyan ZİM firmasına ait Marla Bull isimli geminin Derince Safiport Limanına yanaşarak İsrail’e malzeme taşımasını sert sözlerle eleştirdi.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/  İnternational News Agency

KOCAELİ (Derince), 07 HAZİRAN 2025 – Ömer Faruk Gergerlioğlu, Filistin dostlarının eylem yaparak ticareti engellemeye çalıştığını anlatan Gergerlioğlu, soykırım devam ederken İsrail ile ticaret yapılmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Marla Bull_01-05-24_Piraeus roads - Λοιπά Πλοία Μεταφοράς  Εμπορευματοκιβωτίων - Shipfriends

Filistin dostları ticarete dur dedi!

Safiport Limanı’dan Siyonist İsrail’in ZİM firmasına ait gemilerin İsrail’e malzeme taşıdığını söyleyen Gergerlioğlu, İsrail ile ticareti kestiğini söyleyenlerin marifetlerini yerinde tespit etti.

Marla Bull isimli bir geminin Derince Safiport Limanı’na yanaşıp tırlarla gelen konteynerleri almak istediğini anlatan Gergerlioğlu, Filistin dostlarının eylem yaparak tırların geçişine izin vermediğini ve geminin limandan ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Ardından geminin Gemlik’e gittiğini aktaran Gergerlioğlu, orada yapılan yüklemenin eylemciler tarafından engellenemediğini, fakat Filistin dostlarının İsrail ile yapılan ticareti burada belgelediğini de vurguladı.

Türkiye limanlarından İsrail ile alışveriş yapıldığını söyleyen Gergerlioğlu, Safiport Limanı, Ambarlı Limanı ve daha pek çok limandan bu sevkiyatların devam ettiğini belirtti.

İsrail ile ticaret devam ediyor!

Türkiye iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail ile ticaret yapıldığını reddettiğini hatırlatan Gergerlioğlu,  ticaretin devam ettiğini ve Filistin dostlarının bunu sürekli belgelediğini söyledi.

Gergerlioğlu, “Filistin için ne yapabilirim diyorsanız işte size yapılacak işler! En azından başında siyonist neferlerin olduğu bu şirketin gemilerine yüklenen malzemelere “Hayır yükleyemezsiniz.” diyebilirsiniz. İktidarın yalanlarına kanmayabilirsiniz!” şeklinde konuştu.

Gergerlioğlu; “Filistin dostları, Derince Safiport Liman'ında İsrail'le  ticarete dur dedi!” - Kartepe Şehir

Eylemleri gerçekleştirenlere teşekkürlerini ileten Gergerlioğlu,  Direniş Çadırı ve diğer pek çok Filistin dostunun Türkiye limanlarında bu ticareti belgelediğini söyledi.

Soykırım devam ederken ticaret kabul edilemez!

İktidarın bu konuda yalan söylediğini vurgulayan Gergerlioğlu, Azerbaycan’dan akan petrolün de Türkiye limanlarından giden gemilerin de İsrail’e gittiğini ve ticaretin devam ettiğini söyledi. Soykırım devam ederken yapılan ticareti kabul etmediğini vurgulayan Gergerlioğlu, kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.