enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Fahrettin Altun’dan İsveç Dışişleri Bakanı’na ‘PKK’ yanıtı

Fahrettin Altun’dan İsveç Dışişleri Bakanı’na ‘PKK’ yanıtı
21 Mayıs 2022
254
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Terör örgütü PKK’yı desteklemeye devam ediyorsunuz, İsveç, PKK’yı gerçekten terörist bir oluşum olarak görüyorsa gereğini yapmalıdır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde’nin, “İsveç’in PKK’yı terör örgütü olarak tanıyan ilk ülke olduğu” şeklindeki paylaşımını, “Dezenformasyonla mücadele adı altında dezenformasyon yapıyorsunuz.” sözleriyle eleştirdi.

Altun, Twitter hesabından, İsveç Dışişleri Bakanı Linde’nin, “İsveç-PKK konusuyla ilgili dezenformasyonun yayılması nedeniyle” notunu düştüğü bir paylaşımına yanıt verdi.

“Dezenformasyonla mücadele adı altında dezenformasyon yapıyorsunuz.” ifadesini kullanan Altun, İsveç’in, PKK’nın propaganda, finansman ve eleman devşirme faaliyetlerine engel olmadığını hatırlattı.

Altun, İsveç’in, Türkiye’de intihar saldırıları başta olmak üzere birçok saldırı gerçekleştiren teröristlere silah verdiğini belirterek, “Yetmiyormuş gibi İsveç, DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele için Suriye’ye muharip güç gönderen ilk NATO müttefiki olan Türkiye’ye karşı PKK’nın Suriye kolu YPG ile dayanışma mesajları verip, bu örgüte para vermiştir. Dürüstlük en iyi politikadır. Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Terör örgütü PKK’yı desteklemeyi sürdürüyorsunuz. İsveç PKK’yı gerçekten terör örgütü olarak görüyorsa gereğini yapmak zorundadır.” ifadesine yer verdi.

[UHA Haber Ajansı, 21 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.