enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:26 Müslümanların hayatında teori ve pratik arasındaki çelişki…
18:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
10:33 BM Genel Kurulu’nda, “Uluslararası Soykırım Suçu Mağdurlarını Anma ve Onur Günü” dolayısıyla oturum yapıldı…
10:20 Bakan Yumaklı: Su konusunda belediyeler üzerine düşeni yapmalı
09:37 Karadeniz’de sağanak, Doğu Anadolu’da ise karla karışık yağmur bekleniyor
09:16 (TÜİK), TÜFE temel yıl güncellenmesi ve hesaplama sisteminde yapılacak değişikliğe gidiyor…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
08:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katıldı…
06:49 Erdoğan: 10 Mart mutabakatı şer odaklarının hesabını bozacak
06:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik duruyoruz”…
06:18 Osmangazi’de Cengiz Aytmatov Günleri Başlıyor
00:58 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP Genel Başkanı, her köşeye sıkıştığında: Ya topu taca atıyor ya saldırganlaşıyor ya saçmalıyor”…
00:09 İznik Gölü’nü besleyen kaynaktan su çekimi, Gölü giderek küçülmesine neden oluyor…
00:48 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:27 “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu…
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Bakan Fidan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı
30 Haziran 2023
48
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

* Hasan Ocak’ın kurucu üyelerinden olduğu MLKP terör örgütü ülkemizde birçok kanlı eylemler gerçekleştirdi. Tam CHP’ye yakışır bir hareket yapılarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo, MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı andı.

* Ocak’ın babasına da methiyeler düzmekten geri kalmayan CHP’li Foggo ‘terörist’ seviciliğini bir kez daha göstermiş oldu. Hatırlanacağı üzere, PKK’nın siyasi kolu HDP’nin Eş Başkanı Pervin Buldan MLKP’li teröristbaşı Hasan Ocak’ın mezarı başında Kılıçdaroğlu’na oy istemişti.

* Öte yandan CHP’li Canan Kaftancıoğlu da MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı “Komutan” olarak yüceltip, “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘A Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ‘terör‘ sevdası bitmek bilmiyor…

14 ve 28 Mayıs’ta yapılan Türkiye’nin kritik öneme sahip seçimlerinde hezimete uğrayan CHP ve beraberindeki koalisyon masasından çatlak sesler gelmeye devam ediyor.

Kandil’deki dağ kadrosunun Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı destek açıklamalarının etkisi sürerken yeni bir skandal daha patlak verdi.

MLKP’Lİ TERÖRİST HASAN OCAK’I ANDI

Başrolde bir dönem CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo var idi… Foggo, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı andı.

Ocak’ın ablası Maside Ocak’ın paylaşımını alıntılayan CHP’li Foggo, Hasan Ocak’ın babasına ithafen “Hatırlıyorum o günleri, Galatasaray da yaz, kış elinde karanfille, öyle bir Baba ki meydanı bağrına basmış” ifadelerini kullandı.

CANAN KAFTANCIOĞLU’NDAN ‘KOMUTAN’ GÜZELLEMESİ

Tam da bu noktada CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na dikkat çekmekte fayda var…

Bilindiği üzere Kaftancıoğlu, MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı “Komutan” olarak yüceltmişti. ‘Kanas’ lakaplı Kaftancıoğlu, “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” ifadelerini kullanmıştı.

HDPKK MEZAR BAŞINDA OY DİLENDİ

PKK’nın siyasi kolu HDP’nin Eş Başkanı Pevin Buldan da 28 Mayıs öncesi MLKP’li teröristbaşı Hasan Ocak’ın mezarı başında Kılıçdaroğlu’na oy dilenmişti.

HACER FOGGO DOSYASI!

Yaşanan bu gelişmelerin gölgesinde Takvim.com.tr, Hacer Foggo’nun dosyasını açtı.

Foggo’nun, terör örgütü PKK’ya yönelik 2015 yılında gerçekleştirilen hendek operasyonları sürecinde Mehmetçik’e “katliam” iftirası attığı ortaya çıktı.

ÇOCUK KATLİAMI YAPILIYOR İFTİRASI

Terör örgütü PKK’ya karşı amasız mücadele veren Jandarma Özel Harekat’ın Hendek operasyonları sırasında bir sınıfta çekilen ve tahtada “Eğitim sırası bizde J.Ö.H” ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Foggo’nun, attığı tweet’e ise “Siz eğitim yaparken ‘Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi’ne göre 44 çocuk öldürüldü.” notunu düştüğü görüldü.

HACCER FOGGO’NUN FETÖ’YE DESTEK PAYLAŞIMI

Hacer Foggo’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne atılan iftiranın yanısıra Fetullahçı Terör Örgütü’ne destek verdiği de görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.