enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
00:46 Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
00:34 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkan Özyurt: Nizip İş Dünyasından Türkiye’ye İhracat Başarışı
00:28 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
00:28 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
00:26 Prof. Dr. Mühip Kanko, “AKP Üreten Her Şeyi Sattı, Devletin Gelir Kaynağı Vergi ve Cezalar Oldu!”
00:25 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
00:23 Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden (EGİAD): Güncel SGK Uygulamaları ve Geleceğin Çalışma Biçimleri
00:14 Demokrat Parti Sözcüsü Altıntaş: “Türkiye Yangın Yeri, Yönetim İhmalkâr ve Savrulmuş Hâldedir”
00:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
00:13 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
00:10 Yaz Geldi, Risk Arttı: Orman Yangınlarına Karşı Hazırlıklı mıyız?
00:06 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
00:00 Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu 17. kez zirvede
10:32 Kocaeli’nin Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği
07:13 CHP kurultayıyla ilgili ceza davası: Görevsizlik kararı kaldırıldı
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı
30 Haziran 2023
27
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

* Hasan Ocak’ın kurucu üyelerinden olduğu MLKP terör örgütü ülkemizde birçok kanlı eylemler gerçekleştirdi. Tam CHP’ye yakışır bir hareket yapılarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo, MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı andı.

* Ocak’ın babasına da methiyeler düzmekten geri kalmayan CHP’li Foggo ‘terörist’ seviciliğini bir kez daha göstermiş oldu. Hatırlanacağı üzere, PKK’nın siyasi kolu HDP’nin Eş Başkanı Pervin Buldan MLKP’li teröristbaşı Hasan Ocak’ın mezarı başında Kılıçdaroğlu’na oy istemişti.

* Öte yandan CHP’li Canan Kaftancıoğlu da MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı “Komutan” olarak yüceltip, “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’nin bitmeyen ‘terör’ sevdası! Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan Hacer Foggo MLKP’li Hasan Ocak’ı andı

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘A Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ‘terör‘ sevdası bitmek bilmiyor…

14 ve 28 Mayıs’ta yapılan Türkiye’nin kritik öneme sahip seçimlerinde hezimete uğrayan CHP ve beraberindeki koalisyon masasından çatlak sesler gelmeye devam ediyor.

Kandil’deki dağ kadrosunun Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı destek açıklamalarının etkisi sürerken yeni bir skandal daha patlak verdi.

MLKP’Lİ TERÖRİST HASAN OCAK’I ANDI

Başrolde bir dönem CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapan CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo var idi… Foggo, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı andı.

Ocak’ın ablası Maside Ocak’ın paylaşımını alıntılayan CHP’li Foggo, Hasan Ocak’ın babasına ithafen “Hatırlıyorum o günleri, Galatasaray da yaz, kış elinde karanfille, öyle bir Baba ki meydanı bağrına basmış” ifadelerini kullandı.

CANAN KAFTANCIOĞLU’NDAN ‘KOMUTAN’ GÜZELLEMESİ

Tam da bu noktada CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na dikkat çekmekte fayda var…

Bilindiği üzere Kaftancıoğlu, MLKP’li terörist Hasan Ocak’ı “Komutan” olarak yüceltmişti. ‘Kanas’ lakaplı Kaftancıoğlu, “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” ifadelerini kullanmıştı.

HDPKK MEZAR BAŞINDA OY DİLENDİ

PKK’nın siyasi kolu HDP’nin Eş Başkanı Pevin Buldan da 28 Mayıs öncesi MLKP’li teröristbaşı Hasan Ocak’ın mezarı başında Kılıçdaroğlu’na oy dilenmişti.

HACER FOGGO DOSYASI!

Yaşanan bu gelişmelerin gölgesinde Takvim.com.tr, Hacer Foggo’nun dosyasını açtı.

Foggo’nun, terör örgütü PKK’ya yönelik 2015 yılında gerçekleştirilen hendek operasyonları sürecinde Mehmetçik’e “katliam” iftirası attığı ortaya çıktı.

ÇOCUK KATLİAMI YAPILIYOR İFTİRASI

Terör örgütü PKK’ya karşı amasız mücadele veren Jandarma Özel Harekat’ın Hendek operasyonları sırasında bir sınıfta çekilen ve tahtada “Eğitim sırası bizde J.Ö.H” ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Foggo’nun, attığı tweet’e ise “Siz eğitim yaparken ‘Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi’ne göre 44 çocuk öldürüldü.” notunu düştüğü görüldü.

HACCER FOGGO’NUN FETÖ’YE DESTEK PAYLAŞIMI

Hacer Foggo’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne atılan iftiranın yanısıra Fetullahçı Terör Örgütü’ne destek verdiği de görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.