enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
20:15 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
23:24 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:37 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:15 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:45 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
20:59 CBME Türkiye, Prestijli Fuarlar Listesine Girdi
19:17 İhlas Haber Ajansı (İHA) Rusya Muhabiri Erhan Altıparmak’a Abhazya’da gazetecilik ödülü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Din kisvesi altında sömürüye prim vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Din kisvesi altında sömürüye prim vermeyeceğiz
14 Temmuz 2021
373
A+
A-

UHA HABER / Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye değindi, “Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“Vatandaşlarımızın kapısına seçimden seçime giden bir parti olmadık, olmayacağız. CHP içinde gizlenemez hale gelen taciz, tecavüz, hırsızlık, istismar skandallarını gözlerden kaçırmak için başlattığı karalama kampanyalarını başlarına geçireceğiz.

Siyaseti sadece medya görünürlüğü gibi yollarla yapamayız. AK Parti’yi millet kurdu bu partinin sahibi millettir. Vatandaşımıza kendisine verdiğimiz değeri gösterecek bir duruş ortaya koyacağız. Milletin partisi olmak milletle beraber yürümektir. Türkiye’nin bugünü gibi geleceğini de inşa edebilecek yegane siyasi yapı yine burasıdır. Türk siyasetini kirleten siyasi müsilajı da etkisiz hale getireceğiz.

“TAAHHÜTLERİ ATILAN TEMELİN ÜZERİNİ KAPATMAK”

Yaptığımız hastanelere karşı çıkanların, laf olsun diye bunu yaptıkları salgın döneminde ortaya çıktı. Bunların tek taahhütleri atılan temelin üzerini kapatmak var olanı dağıtmak olan zihniyetin hangi meseleye çözüm üretebileceği muhasebesini milletimizle birlikte yapmalıyız. Her türlü hırsızlık kötüdür ama siyasi hırsızlık daha kötüdür. Bunun için de iyi bir çalışma yürütmeliyiz.

“TEK PARTİ ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞUYORLAR”

Tek parti özlemiyle yanıp tutuşan bir muhalefet var. Karşımızda yalan, çarpıtma dışında yöntem bilmeyen bir muhalefet var.

Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak bizden başka derdi millet, devlet, evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yoktur. Türkiye adım adım hedeflerine yaklaşıyor.

FETÖ İLE MÜCADELE

Yarın 15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıldönümü. Meclisimiz gazilik unvanı hakettiğini bir kez daha göstermiştir. Şu anda Orta Asya’daki en büyük, bütün para finans olaylarını koordine eden ismini vermeme gerek yok, yakalandı getirildi. Şimdi yola devam ediyoruz. Diğer terör örgütleriyle mücadelemizi nasıl tavizsiz yürütüyorsak FETÖ’yü de son mensubu etkisiz hale getirene kadar devam edeceğiz.  Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz, bu böyle bilinsin.”

[UHA Haber Ajansı, 14 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.