enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:48 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11:38 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
06:57 Kas Yırtılması Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
00:59 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
00:54 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:53 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:53 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:37 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:34 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:33 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:28 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:21 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:20 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:06 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
14:40 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
11:04 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Din kisvesi altında sömürüye prim vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Din kisvesi altında sömürüye prim vermeyeceğiz
14 Temmuz 2021
373
A+
A-

UHA HABER / Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye değindi, “Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“Vatandaşlarımızın kapısına seçimden seçime giden bir parti olmadık, olmayacağız. CHP içinde gizlenemez hale gelen taciz, tecavüz, hırsızlık, istismar skandallarını gözlerden kaçırmak için başlattığı karalama kampanyalarını başlarına geçireceğiz.

Siyaseti sadece medya görünürlüğü gibi yollarla yapamayız. AK Parti’yi millet kurdu bu partinin sahibi millettir. Vatandaşımıza kendisine verdiğimiz değeri gösterecek bir duruş ortaya koyacağız. Milletin partisi olmak milletle beraber yürümektir. Türkiye’nin bugünü gibi geleceğini de inşa edebilecek yegane siyasi yapı yine burasıdır. Türk siyasetini kirleten siyasi müsilajı da etkisiz hale getireceğiz.

“TAAHHÜTLERİ ATILAN TEMELİN ÜZERİNİ KAPATMAK”

Yaptığımız hastanelere karşı çıkanların, laf olsun diye bunu yaptıkları salgın döneminde ortaya çıktı. Bunların tek taahhütleri atılan temelin üzerini kapatmak var olanı dağıtmak olan zihniyetin hangi meseleye çözüm üretebileceği muhasebesini milletimizle birlikte yapmalıyız. Her türlü hırsızlık kötüdür ama siyasi hırsızlık daha kötüdür. Bunun için de iyi bir çalışma yürütmeliyiz.

“TEK PARTİ ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞUYORLAR”

Tek parti özlemiyle yanıp tutuşan bir muhalefet var. Karşımızda yalan, çarpıtma dışında yöntem bilmeyen bir muhalefet var.

Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak bizden başka derdi millet, devlet, evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yoktur. Türkiye adım adım hedeflerine yaklaşıyor.

FETÖ İLE MÜCADELE

Yarın 15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıldönümü. Meclisimiz gazilik unvanı hakettiğini bir kez daha göstermiştir. Şu anda Orta Asya’daki en büyük, bütün para finans olaylarını koordine eden ismini vermeme gerek yok, yakalandı getirildi. Şimdi yola devam ediyoruz. Diğer terör örgütleriyle mücadelemizi nasıl tavizsiz yürütüyorsak FETÖ’yü de son mensubu etkisiz hale getirene kadar devam edeceğiz.  Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz. Kutsallarımıza saldıranlara prim vermeyeceğiz, bu böyle bilinsin.”

[UHA Haber Ajansı, 14 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.