enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:46 Bakan Yerlikaya, “Toplam 103 terör örgütü mensubu ikna yoluyla yurt dışından gelerek teslim oldu”
06:44 Cevdet Yılmaz: Türkiye ekonomisi dayanıklılığını ortaya koymuştur
06:36 Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı dünya basınında…
06:31 Dışişleri Bakanı Fidan’ın Tahran ziyareti İran gazetelerinde nasıl yer aldı?
00:59 KIZILELMA ve Skydagger testleri: Türk savunma sanayiinde tarihi günler
00:49 Türkiye’de trafiğe kayıtlı taşıt sayısı yüzde 7,5 artarak 33 milyon 193 bin 636’ya yükseldi…
00:35 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.
00:28 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Bu ülkenin ayaklarında büyük pranga gibi bağlanan terörü bir kenara koyacağız”
00:24 CHP’li belediyenin rüşvet davası başlıyor
00:08 Eski AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk için Mecliste cenaze töreni düzenlendi..
00:03 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın ‘Kuşbakışı’ndan Dünyadaki Durum!…
20:41 MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’dan Papa ziyaretine eleştiri: ‘Şova dönüştürüldüğü görülmektedir’
14:50 Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 3,7 büyüdü…
13:44 1 Aralık Pazartesi gününden herkese merhaba…
12:04 İlahiyat Koleji Konusunu Ne Kadar Biliyoruz?
00:52 Bundan sonra rakipler düşünsün!…
00:50 CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
00:48 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Körfez İstişare Kurulu’nu topladı…
00:43 Orban’dan Moskova ziyareti: Putin ile görüşmesi AB için ne anlama geliyor?
00:41 Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Şen: Aralık ayında İstanbul’a kar bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeniden Refah artık salonlara sığmıyor!

Yeniden Refah artık salonlara sığmıyor!
31 Ağustos 2023
24
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Temmuz ayı İl Divanı Başkan Ali TAŞTAN öncülüğünde Coşkulu şekilde gerçekleşti.

UHA / İnternational News Agency

İl Başkanı, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları, İl Hanım Kolları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları ile Kocaeli Kongre Merkezinde yapılan Temmuz Ayı İl Divanında Yeniden Refah Partililer salona sığmadı.

30 YIL SONRA ÖZLEM DUYULAN REFAH BELEDİYECİLİĞİ GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali TAŞTAN İl Divanı açılış konuşmasında; Teşkilat çalışmalarının yoğun olarak devam etiğini belirterek, tam 21 yıl sonra Milli Görüş’ü Meclise taşımaya muvaffak olduklarını dile getirdi.

Resim önizlemesi

Başkan Ali TAŞTAN, önümüzdeki Eylül ayında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile birlikte Ana Kademe Gençlik kolları ve Kadın Kolları ile hep beraber sahaya ineceklerini açıkladı.

Önümüzdeki Yerel Seçimlerde İddialı olduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali TAŞTAN, Allah nasip ederse 1994 ‘ te Nasıl Milli Görüş Belediyeciliğini ortaya koyduysak 30 yıl sonra 2024’te Özlem duyulan Refah Belediyeciliği gelecek. Bu Aziz Milletimizle Milli Görüş Belediyeciliğini kavuşturacağız. Daha önce olduğu gibi bugün de Canla Başla Yerel Seçimlere hazırlanmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim önizlemesi

Temmuz ayı İl Divanı toplantısında MKYK üyeleri Erhan Erdoğan, Mehmet Aras ve Hüseyin Küçükkeskin de birer konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra İl Birim Başkanları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Başkanları rapor sunumları sonrası divan sona erdi. Coşkulu geçen divan sonrası Yeniden Refah Partisi’ndeki heyecan yüzlerden okunuyordu.

Haber* Serhat TİMUR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.