enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
00:55 İhracat verileri, Aralık 2025 ve geçen yılın tamamına ilişkin faaliyet illere göre ihracat veriler açıklandı…
00:49 Ocak ayının ikinci yarısında sıcaklıklar kademeli olarak artacak
00:48 “Gazze Mahkemesi”nin 26 Ekim 2025’te İstanbul’da açıkladığı Nihai Karar, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.
00:40 Kritik altyapı hizmetlerinin dayanıklılığı: 2025’te su ve atık su sistemlerinin güvenliği
00:33 Bakan Tunç, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü
00:29 Avrupa Birliği Savunma Fonu Kapsamında Türkiye’nin Konumu ve Engellemeler
00:26 Korku Filmi Zir-i Cin 4: Nesep Bağı 23 Ocak’ta Vizyonda
00:25 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),Ticaret satış hacmi, perakende satış hacmini açıkladı…
00:16 Gazze Gölgesinde Üçlü İttifak: İsrail-Yunanistan Hattı ve Doğu Akdeniz’de Yeni Güç Arayışı
00:15 Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı…
00:06 Suriyeli Gazeteci Dima İZZEDDİN, Suriye’den Aktarıyor..
00:04 Kocaeli’n simgesi Tarihi Saat Kulesi restore ediliyor…
20:27 Gazeteci İlhan AKÇAY’dan Düzeltme ve Özür: Lale GÜL haberindeki Büyükelçi sözleri şahşıma aittir
09:49 Avrupa Birliği’nde Diplomatik Kariyerde Cinsiyet Eşitsizliği: Bir Özet ve Türkiye Persfektifi
09:17 Bazı bölgelerde barajlar dolmuyor, Su sürekli azalıyor !
06:00 Bakanı Bayraktar, “2026’da en az 2 bin megavat kapasiteli YEKA yarışmaları yapmayı hedefliyoruz”
00:57 Trump yönetiminden Fed Başkanı Powell’a suç duyurusu tehdidi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yeni haftada hava nasıl olacak?
18 Temmuz 2022
523
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Yeni haftada Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Marmara’nın kuzeybatısında yağışlı kalan kesimlerde az bulutlu ve açık havanın hakim olması bekleniyor. Sıcaklıklar Güneydoğu ile Muğla ve İzmir çevrelerinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yeni haftada yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Karadeniz kıyıları ile Marmara’nın kuzeybatısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların haftanın ilk günü Marmara’nın kuzey batısı, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Orta Karadeniz’in tamamında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yağışlar haftanın kalan günleri Doğu Karadeniz kıyılarınde etkili olmaya devam edecek. Kalan kesimlherin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Rüzgarın yeni haftada genellikle kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara’nın güneybatısı, Ege kıyıları, Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun iç ve güney kesimleri ile Doğu Anadolu’nun batısında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinde, Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere, Doğu Anadolu ve Ege’nin güney kesimleri ile Batı Akdeniz’de mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yeni haftada hava nasıl olacak?

En yüksek sıcaklık değerleri Ankara’da 27-29, İstanbul’da 28-31, Muğla’da 39-42, Diyarbakır’da 40-42, Samsun’da 27-28, İzmir’de 34-37, 36-40 derece civarında seyredecek.

[UHA Haber Ajansı, 18 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.