enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:42 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:41 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:30 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:25 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:10 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:04 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) IRAK- KERKÜK İl Başkanlığına Nuri Salihi atandı

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) IRAK- KERKÜK İl Başkanlığına Nuri Salihi atandı
17 Mayıs 2023
331
A+
A-

Dünyadaki sanayici ve işadamları arasında ekonomik, kültürel, ticari, sanayi ve sosyal faaliyetlerin gelişmesine katkı sunan Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) IRAK- KERKÜK İl Başkanlığı, Türkiye ile kurumsallaşma çalışmalarını sürdürüyor.

UHA / Europe İnternational News Agency
Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) IRAK / KERKÜK  İl  Başkanlığına USİAD Yönetim Kurulu’nun 013  / 27.07.2022 kararıyla Kerkük Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Asia internatıonal Contracting & General Trading co.ltd.şirketi Yönetim kurulu Başkanı Nuri SALİHİ atandı.
Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’nin (USİAD) yeni başkanı Nuri Salihi yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Yönetimine teşekkür etti ve Kerkük- Irak- Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
USİAD Irak-Kerkük İl Başkanlığı'na atama - iskenderun
Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’nin (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç ise Salihi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, hem USİAD’a hem de dernek çatısı altında uluslararası ilişkilere büyük katkılar sağlayacağını kaydetti.
(USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, daha sonra Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’nin (USİAD) yeni başkanı Nuri Salihi’ye günün anlamı dolayısıyla bir şilt taktim etti.
Nuri Salihi kimdir?Doğum : 26.06.1968* Kerkük Tic. Od. Baş. Yardımcısı* Asia İnternation al Contracting & General Trading Co. Ltd ( Sahibi )* Kerkük Kızılay ve Sivil Toplum Gönüllüsü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.