enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Erdoğan: Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak
00:56 GMKA’dan, 2025 Yılı Yeşil Gelecek Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimi
00:56 Ev ve mutfak eşyaları sektörünün uluslararası “Tasarım, Teknoloji ve Ticaret” buluşmasına sayılı günler kaldı.
00:52 Sıcaklıklar 6-12 derece daha artacak
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınların gücüyle yükselen bir Türkiye var”
00:44 İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 15’i yakalandı.
00:44 Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
00:41 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “Bu düzeni değiştirmek boynumuzun borcudur!”
00:41 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, Tunç Soyer ve 64 şüpheli için 45 yıla kadar hapis istendi
00:36 Gazeteci Özlem Bay’ın ‘Haber Ajandası’ndan: Bir Tabloya sığan asırlık bir yolculuk
00:26 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO), Hayata Dokunan Eğitim: İlk Yardım Sertifikaları Verildi
00:25 Macaristan’ın Fahri Konsolosu Osman Şahbaz’dan, İstanbul Fatih Belediyesi’nden Macaristan’a “Kardeş Şehir” Mektubu!
00:20 Gıda ve tarımda inovasyona kadın eli değiyor
00:19 TED Ankara Koleji Öğrencilerinden Madalya Rekoru: Uluslararası Stem Olimpiyatlarından 30 madalya ile döndüler
00:17 Sessiz çatlama: Yeni nesil tükenmişlik ve 438 milyar dolarlık sessizlik
00:14 TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail’in hukuk tanımaz saldırılarını nefretle kınıyoruz
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peygamber ocağımıza 9 yeni cami kazandırdık
10:13 “Özgür Duvar” fikirlerle doldu
09:55 28 ilde DEAŞ opearasyonu: 153 gözaltı
09:45 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 14’ü yakalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türk Devletler Taşkilatı (TDT) Genel Sekreteri çalışma ve sosyal koruma konulu yuvarlak masa toplantısına katıldı

Türk Devletler Taşkilatı (TDT) Genel Sekreteri çalışma ve sosyal koruma konulu yuvarlak masa toplantısına katıldı
31 Ekim 2024
21
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türk Devletlerinden temsilcileri bir araya getiren bir yuvarlak masa toplantısına ev sahipliği yaptı. Konferans, sosyal koruma ve çalışma hayatında işbirliğinin geliştirilmesine odaklandı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Türk Devletler Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, sosyal koruma ve işgücü piyasalarındaki ortak zorlukları ele almak için üye devletler arasında birlik ve işbirliğinin önemini vurguladı.

Bölge genelinde sosyal hizmetlerin ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için yenilikçi çözümler ve daha güçlü ortaklıklar kurulması çağrısında bulundu.

Temel tartışmalar arasında sosyal koruma sistemlerinin güçlendirilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal hizmetlerin genişletilmesi yer aldı.

Katılımcılar en iyi uygulamaları paylaştılar ve işgücü hareketliliğini ve sosyal hizmetler konusunda işbirliğini artırmaya yönelik stratejileri değerlendirdiler.

Etkinlikte Türkiye, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve İslam İşbirliği Teşkilatı Çalışma Merkezi’nden bakanlar ve temsilciler yer aldı. Toplantı, ortak çözümleri teşvik etme ve paylaşılan deneyimler yoluyla sosyal politikaları geliştirme taahhüdüyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.