enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Suikasta kurban giden ünlü rapçı Tupac Shakur’un taç yüzüğü açık artırmada rekor fiyata satıldı

Suikasta kurban giden ünlü rapçı Tupac Shakur’un taç yüzüğü açık artırmada rekor fiyata satıldı
27 Temmuz 2023
58
A+
A-

ajle

1996 yılında bir suikasta kurban giden Shakur’un altın, yakut ve pırlantadan oluşan taç yüzüğü, New York’ta ünlü Sotheby’s müzayede evinde düzenlenen açık artırmayla satıldı.

UHA / İnternational News Agency

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Tupac Shakur’un Tupac Shakur cinayetinde yeni gelişme: Bir evde arama emri çıkarıldı - 19.07.2023, Sputnik Türkiyetaç yüzüğü, açık artırmada 1 milyon doların üzerinde bir fiyatla satılarak rekor kırdı.

1996 yılında bir suikasta kurban giden Shakur’un altın, yakut ve pırlantadan oluşan taç yüzüğü, New York’ta ünlü Sotheby’s müzayede evinde düzenlenen açık artırmayla satıldı.

1,16 milyon doların üzerinde bir fiyata satılan ABD’li rap şarkıcısının yüzüğü, şu ana kadar Hip Hop sanatı icra eden sanatçılara ait en değerli mücevher olarak kayıtlara geçti.

Açık artırma öncesi Tupac Shakur’un kendi tasarladığı yüzük için 300 bin dolar arasında değer biçilmişti.

Tupac Shakur, 1990’lı yılların başında yalnızca ABD’de değil, tüm dünyada hızla tanınan ve sevilen rap müzik sanatçısı haline gelmişti.

Hem dünyanın dört bir yanındaki müzikseverleri hem de bir parçası olduğu rap müzik dünyasını önemli ölçüde etkilemeyi başaran Tupac kısa kariyerine rağmen bir efsane haline geldi.

Şarkıcı ve söz yazarı sanatçı, siyasi demeçleriyle de kamuoyunda adını sıkça duyurmuştu.

Las Vegas kentinde 7 Eylül 1996 akşamı suikasta kurban giden sanatçının katilleri aradan geçen 27 yıla rağmen hala bulunamadı.

Ek kaynaklar • AFP
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.