enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
06:56 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Putin yaptırım tehdidine meydan okudu: Rusya bağışıktır

Putin yaptırım tehdidine meydan okudu: Rusya bağışıktır
21 Şubat 2022
337
A+
A-

MİNKS – UHA HABER / Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hiçbir yeni yaptırımın Rusya’yı istediğini yapmaktan alıkoyamayacağını, çünkü Moskova’nın uzun yıllardır onlarla uğraşma tecrübesine sahip olduğunu söyledi.

Belaruslu mevkidaşı Alexander Lukashenko ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Rus lider, Moskova’nın Batı yaptırımlarından kaçınmasının mümkün olmadığını çünkü bunların Kremlin’in davranışını değiştirmeyi amaçlamadığını iddia etti.

Putin’e göre bunlar, aslında Rusya’nın ekonomik kalkınmasını engellemeye yönelik bir plan.

“Her halükarda yaptırım uygulanacaktır. Örneğin Ukrayna’daki olaylarla bağlantılı olarak bugün bir sebepleri var mı yoksa hiçbir sebep yok mu? Hedef farklı. Bu durumda amaç Rusya ve Beyaz Rusya’nın gelişimini yavaşlatmak”

Rusya Devlet Başkanı ayrıca Moskova’nın bu yaptırımları gayri meşru gördüğünü belirterek, bunları ABD ve müttefikleri için haksız rekabet aracı olarak nitelendirdi.

ABD’yi uluslararası normlara seçici bir yaklaşımla suçlayarak, “Bu, uluslararası hukukun ağır bir ihlalidir. Sadece kendileri için avantajlı olduğunda ilgileniyorlar. Her şeyi her zaman sadece kendi lehlerine yorumluyorlar ve diğer ülkelerin çıkarlarını göz ardı ediyorlar” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 21 Şubat 2022]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.