enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:45 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
23:24 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:37 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:15 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:45 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
20:59 CBME Türkiye, Prestijli Fuarlar Listesine Girdi
19:17 İhlas Haber Ajansı (İHA) Rusya Muhabiri Erhan Altıparmak’a Abhazya’da gazetecilik ödülü
18:49 Rusya’dan “Kürt kartına dikkat” uyarısı!
18:07 Yılın ikinci faiz kararı perşembe günü açıklanacak
10:57 Kadir Gecesi pazartesi günü idrak edilecek
00:59 Bir varmış bir yokmuş: Tarsus’tan yola çıktı, Roterdam’da bir prens ile tanıştı ve sonra Almanya’da Almanya’da prenses oldu
00:58 Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi işbirliği
00:18 Türk Dünyası STK’ları Arasında Entegrasyon Derinleşiyor
11:15 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:31 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
10:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası’ndan Nizip Meslek Yüksekokulu’na Laboratuvar desteği…

Nizip Ticaret Odası’ndan Nizip Meslek Yüksekokulu’na Laboratuvar desteği…
28 Ekim 2025
16
A+
A-

* Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında yürütülen Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında, Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından Nizip Meslek Yüksekokulu’na son teknoloji 7 adet masaüstü bilgisayar temin edildi. Desteğin sağlandığı bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

* İşte detayı!…

UHA / İnternational News Agency

GAZİANTEP (Nizip), 28 EKİM 2025 – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında yürütülen Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında, Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından Nizip Meslek Yüksekokulu’na son teknoloji 7 adet masaüstü bilgisayar temin edildi. Desteğin sağlandığı bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

NTO’ nun katkısıyla yenilenen üniversitemizin dijital altyapısı ile bilgisayar laboratuvarı, öğrencilerin uygulamalı ve güncel içerikle eğitim görmesine imkân sağlayacak; sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunacak. Donanım takviyesi, öğretim faaliyetlerinde pratik beceri kazanımı, proje geliştirme ve yazılım uygulamalarında erişilebilir altyapı hedefiyle planlandı.

Resim önizlemesi

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“YÖK–TOBB İş Birliği Protokolü çerçevesinde Nizip Meslek Yüksekokulu’na kazandırdığımız bu donanım, öğrencilerimizin kesintisiz ve uygulama odaklı bir eğitim dönemi geçirmesine katkı sunacaktır. İlçemizin gençlerine ve geleceğin nitelikli insan kaynağına yatırım yapmayı sürdüreceğiz.”

Açılışa Nizip Kaymakamı Osman UĞURLU, Nizip Belediye Başkanı Ali DOĞAN, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ, Nizip Ticaret Odası Meclis Üyesi Murat Sevim ile protokol üyeleri katıldı.

Nizip Ticaret Odası olarak bizler eğitim–iş dünyası iş birliğini güçlendiren projelere destek vermeye ve ilçemizin mesleki eğitim kapasitesini artıracak adımları hayata geçirmeye her zaman devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.