enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Erdoğan: Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak
00:56 GMKA’dan, 2025 Yılı Yeşil Gelecek Programı Bilgilendirme Toplantısı ve Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimi
00:56 Ev ve mutfak eşyaları sektörünün uluslararası “Tasarım, Teknoloji ve Ticaret” buluşmasına sayılı günler kaldı.
00:52 Sıcaklıklar 6-12 derece daha artacak
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınların gücüyle yükselen bir Türkiye var”
00:44 İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 15’i yakalandı.
00:44 Kartalkaya faciasıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni
00:41 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “Bu düzeni değiştirmek boynumuzun borcudur!”
00:41 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, Tunç Soyer ve 64 şüpheli için 45 yıla kadar hapis istendi
00:36 Gazeteci Özlem Bay’ın ‘Haber Ajandası’ndan: Bir Tabloya sığan asırlık bir yolculuk
00:26 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO), Hayata Dokunan Eğitim: İlk Yardım Sertifikaları Verildi
00:25 Macaristan’ın Fahri Konsolosu Osman Şahbaz’dan, İstanbul Fatih Belediyesi’nden Macaristan’a “Kardeş Şehir” Mektubu!
00:20 Gıda ve tarımda inovasyona kadın eli değiyor
00:19 TED Ankara Koleji Öğrencilerinden Madalya Rekoru: Uluslararası Stem Olimpiyatlarından 30 madalya ile döndüler
00:17 Sessiz çatlama: Yeni nesil tükenmişlik ve 438 milyar dolarlık sessizlik
00:14 TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail’in hukuk tanımaz saldırılarını nefretle kınıyoruz
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peygamber ocağımıza 9 yeni cami kazandırdık
10:13 “Özgür Duvar” fikirlerle doldu
09:55 28 ilde DEAŞ opearasyonu: 153 gözaltı
09:45 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 14’ü yakalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Marmaris’te orman yangını: Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı

Marmaris’te orman yangını: Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı
24 Haziran 2022
283
A+
A-

MUĞLA – UHA HABER / Muğla’nın Marmaris ilçesinin Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda Pazartesi akşamı başlayan yangın devam ediyor. Yangın İçmeler mahallesine doğru ilerliyor. Dumanlar Marmaris ilçe merkezine ulaştı. Datça-Marmaris karayolu trafiğe kapatıldı.

Alevlere gece boyunca karadan çok sayıda ekip ile müdahale edildi. Sabahın ilk ışıklarıyla havadan müdahale yeniden başladı.

Yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yakınlarına kadar geldi. Orman ve itfaiye ekipleri dün alevlerin önüne geçmek için güvenlik koridoru açtı.

Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Meteorolojik verilere göre rüzgârın hızının 09.00-16.00 arasında saatte 30-40 km’ye çıkacağı öngörülüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden gece yapılan açıklamada da yangının Yeşilbelde Mahallesi’ne doğru ilerlediği belirtilmişti.

Marmaris

Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) açıklamasına göre 48 helikopter ve 13 uçak ile Emniyet ve Jandarma’ya ait 20 TOMA alevlere müdahale ediyor.

Marmaris

Soylu: Şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yangın sahasını gece havadan inceledi.

Soylu dün yaptığı açıklamada, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli suçunu itiraf etti. Olay yerinde 2 adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli, ailesiyle arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” demişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da orman yangınından 29 kişinin etkilendiğini ve bu kişilerden 12’sinin ambulanslarla hastaneye sevk edildiğini, 2 kişinin tedavilerinin devam ettiğini açıklamıştı.

[UHA Haber Ajansı, 24 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.