enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:27 “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu…
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Bakan Fidan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:10 Kahraman şehit polisimiz Albayrak için İstanbul’da tören düzenlendi…
00:01 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:54 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:53 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:48 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:48 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:38 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği…
00:37 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa I SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:23 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:19 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BTP lideri Hüseyin Baş: İsrail’in yaptığı saldırıyı kınıyor, İsrail ile ilişkileri düzeltme yarışına giren İslam ülkelerini de kendilerine gelmeye davet ediyorum

BTP lideri Hüseyin Baş: İsrail’in yaptığı saldırıyı kınıyor, İsrail ile ilişkileri düzeltme yarışına giren İslam ülkelerini de kendilerine gelmeye davet ediyorum
8 Mayıs 2021
396
A+
A-

UHA HABER / Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajına, “Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Bugün gecelerin en hayırlısı olan Kadir Gecesi. Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı, Yüce Allah’ın Kadir Süresi’nde “Bin aydan daha hayırlı” buyurduğu Kadir Gecemiz mübarek olsun.” diyerek başlayan BTP lideri,  “Pandemi kısıtlamaları nedeniyle ne yazık ki geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Ramazan’ı Ramazan gibi yaşayamıyoruz. Yüce Allah’tan bu gece hürmetine salgın belasını başımızdan def etmesini ve yeniden iftar buluşmalarının yapılabildiği, teravihlerin kılınabildiği günlere bizleri kavuşturmasını niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısına tepki

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş mesajında, İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısına da tepki gösterdi.
“İslam dünyası olarak ne yazık ki bu mübarek güne yine hüzünlü giriyoruz. İşgalci İsrail, Filistinli kardeşlerimize yönelik Ramazan başından itibaren başlattığı saldırılarını yoğunlaştırdı.” İfadelerini kullanan Hüseyin Baş şöyle devam etti;
“İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’da namaz kılanlara düzenlenen saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu mübarek ayda Kadir gecesi arefesinde İsrail’in yaptığı bu saldırıyı şiddetle kınıyor, bu ülke ile ilişkileri düzeltme yarışına giren İslam ülkelerini de kendilerine gelmeye davet ediyorum.”

“İslam dünyasının birliği Ehl-i Beyt ortak paydasında buluşmaktan geçer”

Merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın tevhidin merkezi Ehl-i Beyt sözlerine de dikkati çeken Hüseyin Baş, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi; “İslam dünyasının birlik ve beraberliği merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın sıkça vurguladığı gibi Ehl-i Beyt ortak paydasında buluşup, kardeş olmaktan geçmektedir.

Bu vesile ile bir kez daha İsrail saldırılarında yaralanan kardeşlerimize, Kadir Gecesi hürmetine acil şifalar diliyorum. Yüce milletimizden de duaların geri çevrilmediği bu mübarek geceyi en iyi şekilde idrak etmelerini, hem ülkemizin hem tüm İslam dünyasının birlik ve beraberliği için dua etmelerini rica ediyorum. Kadir gecesinin milletimize, bütün İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, dua ediyor ve tüm Müslümanların kandilini tebrik ediyorum.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 08 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.