enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Lounge Ankara’da, pek yakında yurtdışına açılıyor

Lounge Ankara’da, pek yakında yurtdışına açılıyor
6 Mart 2023
1.954
A+
A-

“Lounge” Kahvaltı – Nargile ve Oyun salonu One Tower AVM’de gün boyu süren bir etkinlikle muhteşem bir açılış gerçekleştirdi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, LOUNGE’nin açılışına iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Ankara ve İstanbul cemiyet hayatının renkli simaları da açılışa iştirak ederek mekân sahibi Umut Balpetek’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

250 kişi kapasiteli LOUNGE’nin haftanın 7 günü hizmet vereceğini belirten Umut Balpetek; “Kahvaltı verdiğimiz mekânımızda ayrıca dünya mutfağından bir çok lezzeti de bulacaksınız. Bunun yanı sıra Oyun salonumuz ve bol çeşitli nargilelerimiz de mevcuttur. Bazı günler DJ eşliğinde müzikler yapılacak ve sizleri 80 ve 90’lı yılların müzikleri ile ağırlayacağız” dedi.

Umut Balpetek, açılışa özel olarak Ankara’nın en ünlü DJ’lerinden biri olan DJ Mari’nin de bir program yaptığını belirterek, kabinde çaldığı parçalar ile gelen misafirlerin hoşça vakit geçirmelerini sağladığını söyledi.

Mekân sahibi Umut Balpetek, şunları söyledi:

“Ayrıca Handem Organizasyon’da yer alan dansçılar gün boyu harikulade bir şov gerçekleştirdiler. Bu mekanımız Etçi Umut içerisinde yer alan, ama farklı bir girişi de bulunan konsept. Etçi Umut ve LOUNGE birlikte kombinlenerek beş yüz kişilik kapasitesi ile gün boyu hizmet vermeye devam edecek. Bu konsepti aynı zamanda yurt dışına taşımayı da düşünüyoruz” dedi.

UMUT BALPETEK KONUKLARI İLE BİREBİR İLGİLENDİ…

İş ve sanat camiasından cemiyet hayatına kadar birçok tanımış simanın katıldığı açılışta Umut Balpetek gelen konukları ile tek tek ilgilenerek büyük bir misafirperverlik örneği sergiledi. Çok yakın zamanda Dubai ve Kazakistan’da da Etçi Umut ve LOUNGE konseptini hayata geçireceğini belirten Umut Balpetek, misafirlerimizi bekliyoruz her zaman kapımız sizlere açık şeklinde sözlerini noktaladı.

ETÇİ UMUT İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR…

Ankara denildiğinde akla gelen ilk mekanlar arasında yer alan Etçi Umut, ünlü isimlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Etçi Umut, modern çizgileri ve geniş menü seçenekleriyle 7’den 70’e herkesin tercihi olmaya devam ederken, şimdi de mekânlarına LOUNGE isimli Kahvaltı – Nargile ve Oyun salonunu ekleyerek yine bir ilk’e imza attı.

Etçi Umut, One Tower AVM’de 2019 Mayıs Ayında  İş ve siyaset dünyasının birçok ismin katıldığı törende, açılışını gerçekleştirmişti.  TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek ile eski bakanlar Abdülkadir Aksu ve Mehdi Eker kurdeleyi beraberce kesmişlerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.