enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 Bilirkişilere ödenecek ücretler belli oldu
00:49 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
00:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
00:32 MİT’ten siber casusluk operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
00:31 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
00:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
00:17 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
00:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
00:03 Yüzyılın Konut Projesi’nde ilk kura Adıyaman’daki konutlar için çekilecek…
00:01 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
09:48 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Azerbaycan Başbakanı Esedov tarafından kabul edildi
00:58 Türkiye’nin dijital dönüşümünde ivme arayışı: Ekosistem odaklı adımlar kritik
00:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
00:48 Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyaloğu ve Muhtemel Senaryolar
00:45 Siber Güvenlik Başkanlığı’nın teşkilat yapısındaki değişiklik Resmi Gazete’de…
00:29 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Komisyonumuz tarihi bir görev icra etmektedir”
00:23 Asgari Ücretin Asıl Talihlileri: Esnaf Ağaları!
00:21 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’yı vuslatının 752. yılında sema mukabelesinde andı
00:04 Trump Neden Grönland Diyor? Haritalar, Grafikler ve Arktik’te Güvenliğin Yeniden Tanımı
00:49 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Yüzme Kulübü sınırları zorluyor

Kocaeli Yüzme Kulübü sınırları zorluyor
28 Temmuz 2022
867
A+
A-

VARŞOVA – UHA HABER / Polonya’nın Krakow kentinde düzenlenen Modern Pentatlon U17 – U19 Avrupa şampiyonası geçtiğimiz günlerde sona erdi. 

EGE ÖNDER AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ 

Polonya’dan TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın haberine göre, Polonya’nın Krakow kentinde düzenlenen Modern Pentatlon Avrupa şampiyonasına katılan Kocaeli Yüzme Spor Kulübü sporcuları Ege Önder ve partneri Eda Özrodoplu, birlikte çıktıkları mix bayrak yarışında Avrupa üçüncüsü olarak Türkiye adına sevindirici bir dereceye imza attı. 

Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca

BAŞKAN BOZCA “ EKİBİMİZLE GURUR DUYUYORUM “ 

Şampiyona sonrası görüşlerini aldığımız Kocaeli Yüzme Kulübü başkanı Işıl Bozca; özellikle son yıllarda Modern Pentatlon branşına ilginin arttığına dikkat çekerek; pandemi sonrası ailelerin farklı branşlara yöneldiğinin altını çizdi.

Polonya’da gerçekleşen derece ile de açıklamalarda bulunan başkan Bozca; “ özellikle sporcularımıza, teknik heyetimize, sporcu velilerimize teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu başarıların ardında yatan ilk unsur birlik, beraberlik ve birbirimize olan güvendir “ dedi. 

BAŞARILI BİR EKİBE SAHİBİZ 

Ülkemize başarılar kazandıran milli sporcular ile gurur duyduklarının altını çizen Kocaeli Yüzme Kulübü başkanı Işıl Bozca; su sporları için en güvenilir ve deneyimli adres olmaya devam edeceklerini ifade ederek; milli takım antrenörü Sabri Bozca ve Naci Karakuş gibi deneyimli antrenörlerle daha çok başarılara imza atacaklarının altını çizdi.

HABER : Mustafa SALMAN

[UHA Haber Ajansı, 28 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.