enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:24 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:37 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:15 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:45 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
20:59 CBME Türkiye, Prestijli Fuarlar Listesine Girdi
19:17 İhlas Haber Ajansı (İHA) Rusya Muhabiri Erhan Altıparmak’a Abhazya’da gazetecilik ödülü
18:49 Rusya’dan “Kürt kartına dikkat” uyarısı!
18:07 Yılın ikinci faiz kararı perşembe günü açıklanacak
10:57 Kadir Gecesi pazartesi günü idrak edilecek
00:59 Bir varmış bir yokmuş: Tarsus’tan yola çıktı, Roterdam’da bir prens ile tanıştı ve sonra Almanya’da Almanya’da prenses oldu
00:58 Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi işbirliği
00:18 Türk Dünyası STK’ları Arasında Entegrasyon Derinleşiyor
11:15 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:31 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
10:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
00:30 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediyesi kar nöbetine hazır

Kocaeli Kartepe Belediyesi kar nöbetine hazır
14 Ocak 2025
16
A+
A-

Kartepe’de etkili olması beklenen kar yağışıyla birlikte yolların sürekli ulaşıma açık olması için Kartepe Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı. 50 personel ile ekipler 7/24 görev başında olacak.

UHA / İnternational News Agency

Kocaeli’de etkili olması beklenen yoğun kar yağışı başlamadan önce Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kar Timleri hazırlıklarını tamamladı. Kartepe Belediyesi Kar Timi 50 personel, 4 adet tuz serici + küreme bıçaklı kamyon, 2 adet küreme bıçaklı kamyon, 5 adet kamyon, 3 adet mini tuz serici, 25 adet kazıcı yükleyici, 1 adet yükleyici kepçe ve 2 grayder ile nöbete başladı.

GECE-GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDA

Kartepe Belediyesi ekipleri 1.Bölge Derbent Turizm Dağ Yolu, 2.Bölge Maşukiye, Derbent, Şirinsulhiye, Nusretiye, Balaban, 3.Bölge Acısu, 4.Bölge Suadiye, Çepni, Şefkatiye, Karatepe, Arslanbey, Ataşehir, Rahmiye, 5.Bölge Fatih Sultan Mehmet, Yeşilkent, Köseköy, Hacıhalim, İstasyon, Tepecik 6.Bölge Emekevler, Bahçelievler, Ataevlet, Sarımeşe, 7.Bölge Dumlupınar, Ertuğrulgazi, Uzunbey, Eşme ve 8.Bölge Ketenciler, İbrikdere, Uzuntarla, Eşme bölgelerinde görevlerine başladılar. İlçe içindeki güzergahlar ile köy bağlantı yollarının açık kalmasını sağlayan ekipler Kartepe’de kar yağışlarından halkın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev başında olacak.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman “Kış ayının kendisini göstermesiyle birlikte Kartepe Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ile birlikte koordineli olarak ilçemiz genelinde çalışmalarımız 7/24 devam ediyor. Tüm imkanlarımızla birlikte sahadayız. Hemşehrilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmaması için 8 bölgede 50 personelimiz ile kar nöbetimiz başladı” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.