enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:06 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:39 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:39 Kocaeli’den Haberler…
00:30 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:27 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:12 Kafkasya dağlarnda açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:07 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:12 Fransa Silahlı Kuvvetler Bakanı: ‘Ruslar gerçekten barış istiyor mu?’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Joachim Löw: Biraz ara vereceğim

Joachim Löw: Biraz ara vereceğim
2 Temmuz 2021
432
A+
A-

UHA HABER / Almanya’nın İngiltere karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, Almanya Milli Takımı teknik direktörlük görevi sona eren Joachim Löw, 15 yılın ardından “duygusal bir ara” vereceğini ifade etti.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na, İngiltere’ye karşı alınan 2-0’lık mağlubiyetle veda eden Almanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Joachim Löw, 15 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldı.

İsmi daha önce 1998-1999 sezonunda çalıştırdığı Fenerbahçe ile de anılan Löw, İngiltere karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “En tepede görev yaptığım 15 yılın ardından sorumluluğu bırakmak bana iyi gelecek. Duygusal bir ara vermek benim için önemli. Alman Futbol Federasyonu’nda bu kadar uzun süre çalışmanın ardından hemen yeni bir şey aranmaz” ifadelerini kullandı.

Almanya’nın turnuvadan elenmesi ile ilgili olarak, “Ortaya çıkan hayal kırıklığını ve boşluğu da yaşamak gerek. Böyle bir turnuvayı birkaç günde unutamazsınız, bu biraz zaman alacak” dedi.

Joachim Löw, 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı
Joachim Löw, 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı

Ardından “yine yeni bir enerji geleceğini” vurgulayan 61 yaşındaki Löw, “Hiçbir zaman emekli olmaktan söz etmedim. Benim için ilginç olacak yeni görevler mutlaka karşıma çıkacaktır” söyleminde bulunan Löw, bununla ilgili şu an bir planının olmadığını dile getirdi.

2014 ve 2017’de kazanılan kupalar

Veda ederken geriye dönüp baktığında, “çok olumlu olan sayısız şey gördüğünü” ifade eden Joachim Löw, bunlar arasında en önemli olanların 2014 yılında kazanılan dünya şampiyonluğu ve 2017 yılında kazanılan Konfederasyonlar Kupası olduğunu belirtti.

Bunlardan daha da önemli olarak, oyuncuları ve ekip arkadaşları ile kurduğu “inanılmaz güçlü bağları” hatırlayacağını dile getiren Löw, “Unutulamayacak anlar var. Bugün hayatımda çok önemli olan insanlar tanıdım” dedi.

Almanya A Milli Futbol Takımı‘nı 2006’dan bu yana çalıştıran Joachim Löw’ün halefi olarak bu görevi, daha önce Löw’ün yardımcılığını yapan ve son olarak Bayern Münih’i çalıştıran Hans-Dieter Flick üstlenecek.

[UHA Haber Ajansı, 02 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.