enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
00:18 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Şile Belediyesi Aşevi’nden günde 10 bin kişiye sıcak yemek ikramı

İstanbul Şile Belediyesi Aşevi’nden günde 10 bin kişiye sıcak yemek ikramı
12 Şubat 2023
294
A+
A-

Deprem bölgesine giden İstanbul Şile Belediyesi Aşevi günlük 10 bin depremzedeye sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Şile Haber’den Nurcan KIRCALI’nın haberinde, bölgeden edinilen bilgilere göre; Antakya bölgesinde görevini sürdüren Mobil Aşevi afetzedelerin yemek ihtiyacını karşılarken ulaşamayan depremzedeler de düşünülerek Antakya bölgesi içinde planlanan dağıtım ağı ile sıcak yemekleri iç bölgelere ulaştırdıkları öğrenildi. 

Yetkililer, Şile Belediyesi olarak tüm Şilelilerin adına, hayat normale dönene kadar tüm güçleriyle burada olmaya devam edeceklerini belirterek, ayrıca bölgede yaklaşık 200 kişiden oluşan gönüllü arama kurtarma ve Belediye Personelinin görev yaptıklarını hatırlattı.

 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da yaptığı durum değerlendirmesinde, “Öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum geride kalan aile yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bizler Şile olarak elimizden ne geliyorsa yapmak için kolları sıvadık ve yolladığımız çok sayıda tır ve kamyonlarla ulaşan yardım malzemelerinin yanında bölgeye günlük 10.000 kişiye sıcak yemek dağıtacak mobil aracımızı ve temel ihtiyaç olan su ihtiyacı içinde su tankerimizi de gönderdik ve arkadaşlarımız hızlı bir şekilde  vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına başladılar. 

Bizler buradan hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle birlikte bölgeye gerekli gıda malzemelerini yollayarak aracımız orada hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca  hayırsever vatandaşlarımıza, bölgede görev yapan mesai arkadaşlarıma ve gönüllü kurtarma ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Gazeteci* Nurcan KIRCALI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.