enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Uzmanlar su tüketimini azaltmak için yapay zekâ gelişiminde ortak hareket, büyük dil modelleri yerine görev odaklı küçük modeller öneriyor.
00:56 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’e Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişanı tevcih edildi
00:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Doğum yardımı ödemeleri 31 Temmuz’da
00:50 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve CHP’li belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde yeni bir operasyon yapıldı.
00:45 CORENDON’den Haarlemmermeer Belediyesi’ne yapılan 700.000 Euro’luk dev bağış Hollandılıları adeta büyüledi…
00:41 Eski tip sürücü belgelerinin kullanımları 31 Temmuz 2025’te dolacak
00:38 İbn Haldun Üniversitesi’nde, 51 Şehirden Yüzlerce Aday Öğrenci “Yarınki Türkiye” İçin Bir Araya Geldi
00:31 Bursa’daki FETÖ’cü kundakçının bağlantıları araştırılıyor
00:31 İngiltere: İsrail adım atmazsa, Eylül’de Filistin devletini tanıyacağız
00:28 MGK bugün Beştepe’de toplanacak: İşte gündem başlıkları…
00:21 Türkiye orman yangınlarıyla mücadelede teknolojik kapasitesini artırdı, yangın tespiti 2 dakika, ilk müdahale süresi ise 11 dakikaya kadar düşürüldü
00:02 PKK’nın silah bırakma ve varlığına son verme kararının ardından MHP lideri Bahçeli’nin önerisiyle Mecliste kurulacak komisyon çalışmaları
00:01 Kurtulmuş: Hepimizin yaşanan soykırıma karşı birlikte hareket etmesi ahlaki bir yükümlülük
22:46 İngiltere’nin Euro 2025 zaferi: Takımın stoperi turnuvayı ayağında çatlakla oynadı
18:07 Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK), 15 – 17 Ekim 2025 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek
11:21 Amsterdam Belediyesi’nin ‘Sincan’ yerine ‘Doğu Türkistan’ denilmesi kararı, tüm dünyada büyük ilgi gördü
09:45 Erdoğan’ın “favori” gazetecisiydi
00:55 Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz, Filistin’de “İki Devletli Çözümün Muhafazası” başlıklı Çalışma Grubu’na eş başkanlık etti.
00:52 Barış Harekatı’nın 50. Yıl Dönümü ve Kıbrıs’ta Çözüm Arayışı
00:49 Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Küçük, orman yangınlarına karşı Türkiye’yi televizyondan uyardı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’ye, canları pahasına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimi bir kez daha selamlıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’ye, canları pahasına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimi bir kez daha selamlıyorum”
8 Haziran 2025
11
A+
A-

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti teşkilatları ile bayramlaşma programı için video konferans yoluyla paylaştığı mesajında, “Gazze’ye, canları pahasına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimi bir kez daha selamlıyorum” dedi.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

Recep Tayyip Erdoğan - Vikipedi

ANKARA, 08 HAZİRAN 2025  – İsrail’in Gazze’de 20 aydır sürdürdüğü katliam nedeniyle bayramın buruk geçtiğini belirten Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bir yandan Kurban Bayramına erişmenin bahtiyarlığını yaşarken diğer yandan enkazlar arasında, bombalar altında bayramı karşılayan Gazzeli mazlumların acısını kalbimizin derinlerinde hissediyoruz. İsrail hükümetinin insanlık dışı saldırılarına rağmen doğdukları toprakları kahramanca savunan Gazze’ye, canları pahasına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimi bugün bir kez daha Kemali hürmetle selamlıyor. Bayramlarını tebrik ediyor. Şehit olmuş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. Siz teşkilatımdan bayram boyunca yetim, öksüz, mazlum ve mağdur çocukları özellikle hatırlamanızı, bayramın sıcaklığını onların da teneffüs etmelerine vesile olmanızı özellikle istirham ediyorum. Aynı şekilde hayatlarını vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız için feda etmiş şehitlerimizin emanetlerini her zaman olduğu gibi bu bayramda da ihmal etmemenizi sizlerden beklediğimizi ifade ediyorum. Her birinize gayretleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.