enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 ABD’den Ukrayna’nın Kırım’ı Rusya’ya ait olarak tanıması şartı…
00:48 TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’den Alaska Zirvesi değerlendirmesi…
00:41 AB’nin varoluş sancısı: Kış uykusundan uyanabilecekler mi?
00:24 (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), 2024 yılında 383 insani yardım çalışanı hayatını kaybetti
00:21 Türkiye İsrail’i vurur mu? İbrahim Karagül yazdı: Alaska Zirvesi’nin arkasındaki akıl; Barış’tan başka şeyler de planlıyor..”
00:10 ABD Başkanı Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor
00:04 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan Hamas’a: Yaptığınız eylemle Filistin’e ne kazandırmış oldunuz
20:20 İlhan KARAÇAY Yazdı: Aydın, Demokrat, İlerici ve Milliyetçi, Dindar, Tutucu Arasındaki ‘Tu-Kaka’ Ayıbı
18:04 Aon’un “Küresel Ücret Şeffaflığı” raporu yayımlandı Şirketler ücret şeffaflığına hazır değil
17:41 ABD Başkanı Trump ile Rus lider Putin’in Alaska Zirvesi ve gelişmeler!
08:45 Eurovision Şarkı Yarışması 70. yılını kutlamak için yepyeni bir görünüme kavuşuyor
00:43 Belçika’da ilkokul ve ortaokullarda cep telefonu ile diğer elektronik cihazların kullanımı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılından itibaren ülke genelinde yasaklanacak.
00:40 Ahıska Türkleri!
00:22 Ermenistan-ABD-Azerbaycan Arasında İmzalanan Zengezur Koridoru Anlaşması, Türkiye, Türkistan Coğrafyası, İran, Rusya ve Çin Aleyhine Sonuçlanabilecek Birçok Husus İçermektedir.
22:58 İsrail’in abluka ve saldırısı altındaki Gazze Şeridi’nde gönüllü görev yapan Filistin asıllı Amerikalı hemşire Amanda Nasır, İsrail soykırımı Gazze’yi yok etti
22:45 Gazze “açlıktan” ölüyor!
22:29 Uluslararası Af Örgütü (Amnesty), İsrail’in Gazze’de Filistinlileri kasıtlı olarak aç bırakmaya yönelik sistematik politika yürüttüğünü ortaya koydu…
22:19 Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın ülkesine yönelik saldırılarını “gösterişli” ve “alaycı” olarak nitelendirdi…
22:07 Hamas, Gazze’de ateşkes teklifini kabul etti
22:02 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak
18 Aralık 2023
37
A+
A-

 Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), iş dünyasının öncü gazetelerinden Ekonomi Gazetesi iş birliği ile “Ekonomi Rotası 2024 Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış” başlığıyla ekonominin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

EGİAD ekonominin nabzını tutacak

 UHA / İnternational News Agency  

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in haberine göre, 19 Aralık Salı günü saat 16.30’da İZTO – İzmir Ticaret EGİAD ekonominin nabzını tutacak - Gözlem GazetesiOdası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve İZTO Yönetim Kurulu ve EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, görüş ve değerlendirmeleriyle iş dünyasıyla biraraya gelecek.

2023 yılını zor bir ekonomik tabloyla geride bırakan iş insanları, alınan yeni ekonomik kararlar ve rotalar sonucu 2024 ekonomik beklentilerini masaya yatıracak.

Üyelerinin yüzde 60’ının yurtdışı ile ortaklık, dış ticaret ve benzeri şekillerde işbirlikleri bulunan EGİAD bu toplantı ile 2024 Ekonomi Rotası’nı belirleyecek.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), küçük, orta ve büyük işletmelerden oluşan 3.500 şirketi kapsayan ve yaklaşık 150.000 kişilik istihdamlık üretim gücü ile kentin en önemli iş örgütlerinin başında geliyor.

EGİAD, yaklaşık 800’e yakın genç iş insanından oluşan üyeleriyle, bir sivil toplum kuruluşu olarak gücü yalnızca 33 yıl boyunca kamuoyunda oluşturduğu imaj ve saygınlıkla değil, aynı zamanda üyelerinin üretim ve istihdam açısından ülke ekonomisinde yarattığı katma değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), yüzde 56’sı sanayi; yüzde 39’u hizmet, yüzde 5’i tarım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerden oluşuyor.

Ebru Dön - Basın Danışmanı - EGİAD | LinkedIn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.