enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
00:02 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:00 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bayram tatilinin tadını erken rezervasyon fırsatıyla Alâ Otel’de çıkarın

Bayram tatilinin tadını erken rezervasyon fırsatıyla Alâ Otel’de çıkarın
8 Şubat 2025
18
A+
A-

* Alaçatı’nın kalbinde saklı bir cennet sunan Alâ Otel, yeni sezonu Ramazan Bayramı’yla birlikte açıyor.

* 30 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında bayramı huzur dolu bir atmosferde geçirmek isteyenleri erken rezervasyon fırsatıyla yüzde 15’e varan indirim bekliyor!

UHA / İnternational News Agency

Tarihi ve doğal yapısını koruyan Alaçatı’nın ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışıyla bölge müdavimlerinin en favori mekanı olan Alâ Otel, yeni sezonu bayramla açıyor.

Mahrem iç bahçeleri ve avlusuyla sürpriz ve sessiz yaşam alanları sunmak üzere tasarlanan Alâ Otel’de bayramı geçirmek isteyenler, şubat ayı sonuna kadar erken rezervasyonla yüzde 10 indirim imkanı elde ediyor. Nakit yapılan ödemelerde ise ek olarak yüzde 5 indirim hakkı daha oluyor.

Bayram boyunca klasikleşen Alâ kahvaltısıyla güne başlayın
Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesiste, bayram boyunca misafirler klasikleşen Alâ kahvaltısıyla güne başlayacak. Akşamları ise müzisyen Emre Çetinberk’in geçmişten bugüne en sevilen pop-rock şarkılarından oluşan repertuarıyla unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Bayram boyunca tüm gün otelde şömine başında şarap keyfi yapma fırsatına sahip olacak misafirler, ayrıca Alaçatı sokaklarını keşfedebilecek, Ilıca plajında ve Erythrai Antik Kentinde günü batırabilecek ve Çeşmeköy’de doğa yürüyüşleri yapıp, yoga derslerine katılabilecek.

Rezervasyon Bilgileri: +90 533 608 00 78

Diyarbakır dumpı💫 , Bir günlük şehir turumuza sığdırabildiklerimiz; , 📍Dicle Nehri üstünde yer alan On Gözlü Köprü, 📍Ulu Cami-Camideki el işçiliğine hayran kaldım. Her bir direk ayrı desenlerle ...

Haber* Sezin Bulum

***

Alâ Otel Hakkında 
2010 yılında açılan, mimari projesi Mimar Orhan Bayrak tarafından tasarlanan ve uygulaması Kinesis A.Ş. tarafından gerçekleştirilen tesis, 200 yıllık tarihi arsa üzerindeki taş yapılardan bugünkü benzersiz atmosfere dönüştürüldü. Tarihi ve doğal yapısını koruyan Çeşme Alaçatı kentsel sit alanı içinde yer alan Alâ Otel, bölgenin bu ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan yüzü ve 20 odalı tesis niteliğiyle dikkat çekiyor.  Alâ Otel, koruma alanındaki 1.000 metrekarelik bir arsada mahrem iç bahçeleri ve avlusuyla, sürpriz ve sessiz yaşam alanları sunmak üzere tasarlandı. Endonezya’nın farklı adalarından getirilmiş, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyaları, Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis dünyanın sayılı merkezlerinden biri olan Alaçatı sörf merkezine de 4 km uzaklıkta yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.