enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
00:46 Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
00:34 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkan Özyurt: Nizip İş Dünyasından Türkiye’ye İhracat Başarışı
00:28 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
00:28 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
00:26 Prof. Dr. Mühip Kanko, “AKP Üreten Her Şeyi Sattı, Devletin Gelir Kaynağı Vergi ve Cezalar Oldu!”
00:25 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
00:23 Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden (EGİAD): Güncel SGK Uygulamaları ve Geleceğin Çalışma Biçimleri
00:14 Demokrat Parti Sözcüsü Altıntaş: “Türkiye Yangın Yeri, Yönetim İhmalkâr ve Savrulmuş Hâldedir”
00:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
00:13 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
00:10 Yaz Geldi, Risk Arttı: Orman Yangınlarına Karşı Hazırlıklı mıyız?
00:06 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
00:00 Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu 17. kez zirvede
10:32 Kocaeli’nin Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği
07:13 CHP kurultayıyla ilgili ceza davası: Görevsizlik kararı kaldırıldı
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu, faili 18 yıl sonra yakalanan şehidin ailesiyle görüştü

Bakan Soylu, faili 18 yıl sonra yakalanan şehidin ailesiyle görüştü
9 Kasım 2021
466
A+
A-

ANKARA-UHA HABER / İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2003’te Tunceli kırsalında şehit edilen Sakaryalı Jandarma Er Serkan Sağır’ın failinin 18 yıl sonra yakalanmasının ardından aileyle görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

Şehidin Karasu ilçesi Resuller Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Aydın Kutlu, baba Yusuf ve anne Leyla Sağır ile görüştü.

Şehit Serkan Sağır’ın odasını da gezen Kutlu, fotoğrafları inceledi. Kutlu, daha sonra şehit babası Yusuf Sağır’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüntülü görüştürdü.

Bakan Soylu, faili 18 yıl sonra yakalanan şehidin ailesiyle görüştü

“18 yıl sonra bile devletimiz gereğini yerine getirdi”

Sağır’a taziyelerini ileten Bakan Soylu, “18 yıl sonra bile devletimiz gereğini yerine getirdi. Allah bizi, siz şehit ailelerine mahcup etmesin. Devletin tüm birimleriyle sizin emrinize amadeyiz”

“Devletimiz varlığını bize her an hissettirdi”

Şehit babası Sağır ise vatan için her zaman ölmeye hazır olduklarını belirterek, “Devletimiz varlığını bize her an hissettirdi. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Bakan Soylu, faili 18 yıl sonra yakalanan şehidin ailesiyle görüştü

Yusuf Sağır ile telefonda görüşen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de “Siz, şehidimizin bize kutsal emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız, emrinize amadeyiz” diye konuştu.

Ziyarette, Karasu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Alataş da hazır bulundu.

[UHA Haber Ajansı, 09 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.