enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
00:54 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
00:51 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
00:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
00:39 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
00:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
00:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
00:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
00:17 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
00:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
00:10 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
00:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
18:50 Bugün Kocaeli İçin Ne Kadar Geç Kalındı? Kocaeli’nin Deprem Gerçeği Yok Sayılıyor!
18:18 Yine Hakem Kararları…!!!
10:59 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
10:02 Antalya Arkeoloji Müzesi’ndeki 100 bine yakın eser, yıkım kararı sonrası paketlenerek taşınmaya başladı.
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump-Putin zirvesini değerlendirdi
00:37 Trafik levhaları yeniden düzenlenecek
00:33 CHP’li Erhan Adem, “İflasın eşiğindeki Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçiyi borç yükü altında bıraktı
00:28 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Obrucak Barajı’nın açılışına katıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da son 24 saatte 255 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Almanya’da son 24 saatte 255 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti
9 Mart 2021
1.148
A+
A-

UHA HABER / Almanya’da koronavirüs salgınında son 24 saatte 255 kişinin hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı sayısı 72 bin 189’a ulaştı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı İHA’nın haberine göre, Almanya’da Robert Koch Enstitüsü (RKI), koronavirüs salgınına ilişkin son verileri paylaştı. Buna göre ülkede son 24 saatte 4 bin 252 yeni korona virüs vakası tespit edilirken, toplam vaka sayısı 2 milyon 509 bin 445’e yükseldi.

Korona virüs nedeniyle son 24 saatte 255 kişinin hayatını kaybettiği ülkede toplam can kaybı sayısı ise 72 bin 189’a ulaştı. Salgının başlangıcından bu yana 2 milyon 319 bin 600 kişi virüsü yenerek iyileşirken, ülke genelindeki aktif vaka sayısı 117 bin 656 olarak açıklandı. Virüsün bulaşma katsayısı ise bin 6 olarak tespit edildi.

2 milyondan fazla kişiye aşının ikinci dozu yapıldı

Virüsün bulaştığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hasta sayısı 2 bin 816, solunum cihazına bağlı hasta sayısı bin 578 olarak kayıtlara geçti. Yoğun bakım servislerinin doluluk oranı ise 80,29 olarak açıklandı.

Ülke genelinde 80 yaş ve üzeri ile bakıcı ve sağlık personeline yönelik 27 Aralık’ta başlatılan aşı kampanyasında 7 milyon 654 bin 623 kişi aşılanırken, 2 milyon 484 bin 408 kişiye ise aşının ikinci dozu yapıldı.

[UHA Haber Ajansı, 09 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.