enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:09 Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz, “Türkiye İtalya ortaklığı son yıllarda daha da ivme kazandı”
00:04 BOTAŞ, FSRU gemisi Ertuğrul Gazi, Türkiye’nin enerjide kararlı yolculuğunda yeni bir başarıya imza attı…
00:01 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
08:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
00:36 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:24 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:06 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
00:02 TÜBİTAK’tan Kastamonu Üniversitesi’nin Pompeiopolis ve güneş saati çalışması’na destek…
00:02 ABD’nin test atışı KIZILELMA’nın gölgesinde kaldı
21:26 Müslümanların hayatında teori ve pratik arasındaki çelişki…
10:33 BM Genel Kurulu’nda, “Uluslararası Soykırım Suçu Mağdurlarını Anma ve Onur Günü” dolayısıyla oturum yapıldı…
10:20 Bakan Yumaklı: Su konusunda belediyeler üzerine düşeni yapmalı
09:37 Karadeniz’de sağanak, Doğu Anadolu’da ise karla karışık yağmur bekleniyor
09:16 (TÜİK), TÜFE temel yıl güncellenmesi ve hesaplama sisteminde yapılacak değişikliğe gidiyor…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
08:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katıldı…
06:49 Erdoğan: 10 Mart mutabakatı şer odaklarının hesabını bozacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti tarafından “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” başlığıyla başlatılan programlar kapsamında, 54 il ve 584 ilçede vatandaşlarla bir araya gelindi.

AK Parti tarafından “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” başlığıyla başlatılan programlar kapsamında, 54 il ve 584 ilçede vatandaşlarla bir araya gelindi.
11 Eylül 2025
20
A+
A-

*AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından 8 Ağustos’ta başlatılan Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında bugün itibarıyla 54 il ve 584 ilçede program düzenlendi.

*İşte detayları!…

UHA/ İnternational News Agency

ANKARA, 11 EYLÜL 2025 – Söz konusu buluşmalarda esnaf, çiftçi, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle doğrudan temas kurulurken Türkiye Yüzyılı vizyonunun temel başlıkları vatandaşlarla bire bir paylaşıldı.

Buluşmalar kapsamında yalnızca salon programları değil, mahalle ziyaretleri, esnaf buluşmaları ve hane ziyaretleri de gerçekleştirildi. Bu süreçte ziyaret edilen il ve ilçelerdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan istişare toplantılarında ortak bir gelecek için istişarelerde bulunuldu.

İllerde düzenlenen programlarda ayrıca şehit ve gazi aileleri de evlerinde ziyaret edildi. “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, Terörsüz Türkiye’nin sadece siyasi bir vizyon olarak değil, aynı zamanda toplumsal birlik ve beraberliğin en güçlü dayanak noktası olduğu ifade edildi.

Talepler doğrudan dinlendi

Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında bakanlar, AK Parti MYK ve MKYK üyeleri ile milletvekilleri de şehir ve ilçelerde vatandaşlarla buluştu. Her programda Türkiye Yüzyılı vizyonu anlatılırken yerel sorun ve talepler de doğrudan dinlendi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Tanıtım ve mEDYA Başkanı Faruk Acar, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’nın yanı sıra birçok partili isim ve bürokrat da bu buluşmalarda konuşma yaptı.

Türkiye Yüzyılı Buluşmalarının eylül itibarıyla 81 ilin tamamında bitirilmesi hedeflenirken, sahadan toplanan görüş ve öneriler, kapsamlı analizlerle değerlendirilerek Türkiye Yüzyılı vizyonunun politika ve uygulama takvimine yansıtılacak.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.