enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:37 “NATO ülkelerine gitmeyelim”
09:04 Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun (TABEF) beşincisi bugün İstanbul’da atılacak
08:54 Türkiye’de 5G’ye geçişin ilk aşaması olan operatörlere yönelik frekans ihalesini bugün gerçekleştirecek
00:52 SETA 2025 Güz Dönemi Seminer Programı Başlıyor!
00:47 Cumhurnaşkanı Erdoğan,”Gazze’nin vatanlarını savunan evlatlarına terörist iftirası asla atmadık”
00:42 Kriter’in Ekim Sayısı Çıktı!
00:28 Şarm El-Şeyh Zirvesinde ’Yeni Bir Ortadoğu’nun Doğuşu’
00:27 Eskişehir’de 694 milyon ton nadir element bulundu
00:20 Bakan Güler, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü
00:15 Kumar Bir Halk Sağlığı Sorunudur
00:14 Muhalefet, CHP’nin Gölgesinde Yaşamak Zorunda mı?
00:03 Bisiklet tutkunları, Çeşme’de pedal çevirecek!
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ABD Türkiye’nin Finlandiya Kararından Memnun

ABD Türkiye’nin Finlandiya Kararından Memnun
19 Mart 2023
96
A+
A-

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Türkiye’nin Finlandiya’nın NATO üyeliği onay süreci için TBMM onay sürecini başlatma kararını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi,

İsveç için de gerekli adımların atılması çağrısını yineledi. Geçtiğimiz hafta sonu Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun el koyduğu Silikon Vadisi Bankası’nın, bağlı olduğu şirket iflas başvurusu yaptı.

ABD Maliye Bakanlığı, ABD Merkez Bankası, Federal Mevduat Sigortası Kurumu ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki Para Birimi Denetleme Dairesi, 11 bankanın orta büyüklükteki First Republic Bankası’na 30 milyar dolarlık kurtarma paketi sunacaklarını bildirdi.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Florence Bauer, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Türkiye için üye ülkelere yaptığı bir milyar dolarlık yardım çağrısının şimdiye kadar sadece yüzde 14’ünün karşılandığını söyledi.

Yurtdışı Seçmen Kütüğü’ne kayıtlı seçmenler için oy verilebilecek ülkelerdeki konsolosluklar ve Türkiye’ye giriş-çıkışlarda gümrüklerde kurulacak sandıklarda cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için oy verme işlemleri 27 Nisan Perşembe günü başlayacak. İngiltere’de video paylaşım uygulaması Tiktok kamu kurumlarında yasaklandı. Ayrıntılar Stüdyo VOA yayınında.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.