enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:28 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Seçmen Kitlesine Neyi Vaat Etti?
12:29 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:39 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:38 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında…
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:13 Ankete 9 AB ülkesinden toplam 9 bin 500’den fazla kişi katıldı…
00:11 Deutsche Bank’tan kapsamlı Türkiye analizi: Dolar, büyüme ve faiz tahmini
00:02 Ayvalık merkezli Türk zeytinyağı firması Nova Vera, uluslararası arenada dünya birincisi oldu…
11:42 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:10 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:44 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
06:15 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
04:25 “KOBİ’lerin maliyet yükünü hafifletecek önemli bir adım”
00:59 Dışişleri Bakanı Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 32. Bakanlar Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İletişim Başkanı Altun, “Türkiye markasını güçlendirmek birinci hedefimizdir“

İletişim Başkanı Altun, “Türkiye markasını güçlendirmek birinci hedefimizdir“
8 Ocak 2024
40
A+
A-

Bismillâhirrahmanirrahîm;

İletişim Başkanı Altun sosyal medya hesabından Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu toplantısına ilişkin paylaşımda bulundu.

UHA / İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiİletişim Başkanı Fahrettin Altun, paylaşımda, Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu’nun, bu anlamda kamu diplomasisinin kurumsallaşması ve devletin bütün kademelerinde etkin şekilde uygulanabilmesi için bir çatı kuruluş olarak faaliyet gösterdiğini ve kurulun varlığı, kamu diplomasisi faaliyetlerinin daha sistematik şekilde hayata geçirilmesinin, bütün kurum ve kuruluşların iş birliği içerisinde hareket etmesi açısından büyük bir önem taşıdığını dile getirdi.

“Türkiye markasını güçlendirmek birinci hedefimizdir“

Türkiye markasını güçlendirmenin birinci hedefleri olduğunun altını çizen Altun, “Bu hedef doğrultusunda, kamu diplomasisi çalışmalarımız her şeyden önce doğru ve etkin enformasyon sağlamak, iletişimi stratejik bir akılla gerçekleştirmek ve ülkemizin sahip olduğu akıllı güç potansiyelini en üst düzeyde kullanmak üzere hayata geçirilmeye çalışılmaktadır” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü lider diplomasisiyle krizlerin çözümü noktasında Türkiye etkin bir arabuluculukla küresel alanda bir aktör olarak varlık gösteriyor. Burada birçok uluslararası aktörle Cumhurbaşkanımızın diyaloğunu sürdürebilmesi, etkin bir diplomasi faaliyeti yürütebilmesi en önemli imkânlarımızdan bir tanesi.

Türkiye’nin genel anlamda sahip olduğu güçlü liderlik ve siyasi istikrarla birlikte biz, bu krizli bölgede ve dünyada bir etkin varlık gösterebilme imkânına sahip oluyoruz. Bu imkân, hiç kuşkusuz bizim kamu diplomasisi faaliyetlerimizde kendisine referans verdiğimiz en güçlü kaynağımız.

Kamu Diplomasisi Kurulumuzun dördüncü toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyor, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.