enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:58 İzmir’de akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak etkili oldu…
15:21 Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na 3 bin 635 subay ve astsubay alınacak
12:06 Türkiye, 6 Şubat deprem bölgesinde dev dönüşüm
11:51 Muhittin Böcek dahil 41 kişi için iddianame hazırlandı
06:53 Mesafe Giderek Açılıyor
06:47 İletişim Başkanlığı, Türkiye’nin ABD ile LNG anlaşması nedeniyle Rus gazı alımını sonlandırdığı iddialarını yalanladı
06:22 Normatif Güçten Sert Jeoekonomiye: Gri Alanda Kalmanın Maliyeti
06:21 Avrupa’da Yüzleşme: GKRY’nin Prestij Kaybı
06:10 Yeni bir sosyal devlet destanı yazmak için Cumartesi günü Aydın’daydık!
00:48 Soykırımcı, katil İsrail’in ateşkese rağmen yaptığı ihlaller ve katliamlar
00:34 Suriye’de PKK/YPG’nin Sonuna Doğru
00:19 Dünya Meteoroloji Örgütü’nün (WMO) raporuna göre: Su Döngüsündeki Düzensizlik Toplumları Tehdit Ediyor
00:08 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Nizaryalı mevkidaşı Yusuf Maitama Tuggar ile bir araya gelecek
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlığı’ndan 25 Aralık Mesajı 

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlığı’ndan 25 Aralık Mesajı 
25 Aralık 2023
82
A+
A-

Reklam

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

UHA / İnternational News Agency

[(NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt]

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiNizip Ticaret Odası (NTO) Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajında, “Antep Savunmasında atalarımız vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna on bir ay boyunca imkânsızlıklar içerisinde düşmanla mücadele etmiştir.” dedi. 

Gaziantep’te başlayan direniş ruhunun tüm Türkiye’ye yayıldığını ifade eden NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şunları ifade etti: “Birinci dünya savaşı sonucu düşmanlar tarafından işgal edilen Antep, dünya tarihinin gördüğü en büyük kurtuluş mücadelesine şahit olmuştur. 6317 kahraman Antepli canlarından vazgeçerek tüm ülkede kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Antep halkı, destek almadan vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı, inanç ve kararlılıkla mücadele ederek düşman işgaline karşı yaptığı savunma ile şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, işgalde düşmana geçit vermeyen Antep’e, 8 Şubat 1921 tarihinde ‘Gazi’ ünvanı verildi. Böylece şehrimiz, Gaziantep adıyla anılmaya başlandı. Atalarımızın Kurtuluş Savaşındaki kararlılığı ve asil duruşu tarihten bugüne bizlere yol göstermiştir. Geçmişimizden aldığımız milli birlik ve beraberlik gücüyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gazilik unvanını layıkıyla taşımaya devam edeceğiz. Bizlerde iş dünyası olarak Atalarımızın verdiği bu şanlı mücadeleyi bugün ekonomi ve kalkınma yolunda vererek şehrimizin ve ülkemizin refaha kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü yürekten kutluyor, bu topraklar için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz.” şeklinde konuştular.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.