enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlığı’ndan 25 Aralık Mesajı 

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlığı’ndan 25 Aralık Mesajı 
25 Aralık 2023
64
A+
A-

Reklam

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

UHA / İnternational News Agency

[(NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt]

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiNizip Ticaret Odası (NTO) Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajında, “Antep Savunmasında atalarımız vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna on bir ay boyunca imkânsızlıklar içerisinde düşmanla mücadele etmiştir.” dedi. 

Gaziantep’te başlayan direniş ruhunun tüm Türkiye’ye yayıldığını ifade eden NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şunları ifade etti: “Birinci dünya savaşı sonucu düşmanlar tarafından işgal edilen Antep, dünya tarihinin gördüğü en büyük kurtuluş mücadelesine şahit olmuştur. 6317 kahraman Antepli canlarından vazgeçerek tüm ülkede kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Antep halkı, destek almadan vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı, inanç ve kararlılıkla mücadele ederek düşman işgaline karşı yaptığı savunma ile şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, işgalde düşmana geçit vermeyen Antep’e, 8 Şubat 1921 tarihinde ‘Gazi’ ünvanı verildi. Böylece şehrimiz, Gaziantep adıyla anılmaya başlandı. Atalarımızın Kurtuluş Savaşındaki kararlılığı ve asil duruşu tarihten bugüne bizlere yol göstermiştir. Geçmişimizden aldığımız milli birlik ve beraberlik gücüyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gazilik unvanını layıkıyla taşımaya devam edeceğiz. Bizlerde iş dünyası olarak Atalarımızın verdiği bu şanlı mücadeleyi bugün ekonomi ve kalkınma yolunda vererek şehrimizin ve ülkemizin refaha kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü yürekten kutluyor, bu topraklar için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz.” şeklinde konuştular.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.