enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
00:17 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu…
00:14 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:12 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
00:06 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
00:04 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
00:01 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan Ceylan, ‘Engellilere pozitif ayrımcılık yapılmalı’

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan Ceylan, ‘Engellilere pozitif ayrımcılık yapılmalı’
4 Aralık 2022
179
A+
A-

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel ve CMC Danışmanlık yönetim Kurulu Başkanı Canan Ceylan, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla mesaj yayınladı.

Canan Ceylan mesajında, Engelli vatandaşlara toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek sorunlarına çözüm üretmek noktasında herkesin gücü ve imkanı ölçüsünde bir şeyler yapması gerektiğini açıkladı.

Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayan Ceylan, “Engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık yapılmalı, sorunlarına karşı ilgi gösterilmelidir. Engellilerin yanında olmak toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Herkes, gücü ve imkanları ölçüsünde engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı bir şeyler yapmalıdır. Engelli vatandaşlarımıza sadece bu hafta değil, tüm yaşamları boyunca engin bir sevgiyle sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Herkese sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 04 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.