enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
21:50 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:24 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:04 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:06 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:53 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:43 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:11 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
17:47 İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO): ABD ve İsrail’i herhangi bir yanlış hesap yapmalarına karşı uyarıyoruz
17:25 ABD ordusu, DEAŞ’lı tutukluları Suriye’den Irak’a nakletmeye başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi

2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi
25 Temmuz 2022
557
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

İSTANBUL – UHA HABER / Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Filipinlerden üniversitelerin katılımcı ortaklığında 2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi 13-14 Ağustos 2022 tarihlerinde ZOOM üzerinden online (çevrimiçi bir şekilde düzenlenecek.
Uluslararası Haber Ajansı (UHA)nın haberine göre, 2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi’ne 20 farklı ülkeden en az yüzde 55 yabancı katılımcı iştirak edecek.
YÖK Üniversiteler Arası Kurul doçentlik ve akademik teşvik kriterlerini sağlayan; Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Fen-Uygulamalı Bilimler, Güzel Sanatlar alanlarından tüm çalışmalara açık olan kongrede sunumlar Türkçe veya İngilizce yapılacak.
Kongre sonrasında gönderilen çalışmalar ISBN’li Bildiri Kitabında ve Uluslararası Kitap Bölümü (isteğe bağlı) olarak yayınlanacak ve ayrıca katılım sonrası katılımcılara uluslararası katılım sertifikası verilecek.
2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi, teori ve pratiğin bir arada ele alınacağı ve yeni araştırma bulgularının sunulacağı önemli bir kongre olacak.
Başvurular  9 Ağustos 2022 saat 23.59’a kadar azerbaijancongress2022@gmail.com adresine özet metinler ile birlikte yapabilecek.
Öte yandan, Kör hakemlik sistemi ile değerlendirilecek olan çalışmanın yanıtı 3 gün içerisinde verilecek. Kabul edilmeleri halinde gönderilecek olan kabul mektubu ile kongreye katılım sağlanabilecek.
Kongrenin en büyük özelliği, bilim insanları ve adayları, çalışmalarını küresel bir ortamda sunacak ve yeni kültürler ile tanışabileceği kapsamlı bir araştırma dünyasında yerini alacak.
2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi’nde, küresel boyutta her alanda sürdürülebilirliğin oluşturulması için yeni normallere adapte olmaya çalışıldığı bu düzende tüm değerli bilim insanlarının yaptıkları çalışmalar ile bilime katkılarının konuşulacağı bir ortam oluşturulması amaçlanıyor.
Daha fazla bilgi için: https://www.azerbaijancongress.com/ adresine tıklayınız.

[UHA Haber Ajansı, 25 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.