enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:49 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP vesayete teslim olmuş, baskılara direnememiş, sürecin önünü açacak hiçbir somut teklif getirememiştir.”
00:28 Karadağ, Türk vatandaşlarına vize muafiyetini yeniden başlatıyor
00:12 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
11:19 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
07:14 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
00:45 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:33 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:26 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
00:01 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
20:26 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:33 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:42 ABD ve İngiltere’de sağ çizgide yayın yapan üç gazete, İsrail eleştirisi yazara bedel ödetti…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Siyaset Camiası Erbakan Anmasında Buluştu

Siyaset Camiası Erbakan Anmasında Buluştu
28 Şubat 2021
507
A+
A-

UHA HABER / Türkiye’de ittifak tartışmasında iktidar cephesinde mi muhalefet cephesinde mi kalacağı merak konusu olan Saadet Partisi’nin, eski başbakan Necmettin Erbakan’ı anmak için düzenlediği program siyasetçileri buluşturdu.

Saadet Partisi, 10’ncu ölüm yıldönümünde “Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı”na bütün siyasi partilere davet yolladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde, Türkiye’de seçim ittifakı tartışmalarının gündemde olduğu bir zamanda düzenlenen anma programı adeta muhalefeti bir araya getirdi.

Programa, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da ziyaret ettiği ve Cumhur İttifakı’na davet yaptığı mesajını verdiği Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de katıldı.

Asiltürk ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun program sırasında sohbet ettiği gözlendi.

Programda, Karamollaoğlu davetiyle Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da yer aldı. İyi Parti’yi temsilen de Nuri Okutan’ın katıldığı programda, davet yapılan MHP’yi temsilen ise katılım olmadı.

27 Şubat 2021 - Saadet Partisi'nin düzenlediği, Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı anma töreninden bir kare

27 Şubat 2021 – Saadet Partisi’nin, eski başbakan Necmettin Erbakan’ı anmak için düzenlediği program siyasetçileri buluşturdu

Erdoğan’ın yazılı mesaj gönderdiği programda AKP’yi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal temsil etti.

Açıklamasında Erdoğan, Saadet Partisi’nin kurucusu Erbakan’ın çizgisinde ilerledikleri ve hayallerini gerçekleştirdikleri yönünde mesajlar verdi. Erdoğan, “Hocamız, gerek Milli Görüş hareketinin kurucusu, gerekse 54’üncü Hükümet’in Başbakanı olarak Türk siyasi tarihine damgasını vurmuştur. Tek Parti zihniyetinin ülkemizin sosyal, siyasal ve kültürel hayatında açtığı derin yaraların giderilmesinde de Erbakan Hocamızın çok önemli rolü vardır. Hocamız, maruz kaldığı onca hukuksuzluğa rağmen, mücadelesini demokratik zeminde yürüterek, ülkemizde sivil siyasetin güçlenmesine katkı sağlamıştır. Kuruluşuna liderlik ettiği D-8 girişimi ile hem mevcut küresel sistemdeki çarpıklıkları gözler önüne sermiş hem de İslam’ın adalete, hakkaniyete, barışa ve işbirliğine dayalı dünya tasavvurunu tüm insanlığın gündemine taşımıştır. 18 yıldır sürdürdüğümüz hizmet yolculuğumuzda, özellikle savunma sanayii alanında hayata geçirdiğimiz tarihi projelerde, Hocamızın gayretlerinden daima ilham aldık. 86 senelik mahzunluğun ardından Ayasofya’yı yeniden ibadete açarak, Sultan Fatih’in vasiyeti yerine getirme yanında Erbakan Hocamızın en büyük hayalini de gerçeğe dönüştürdük” ifadelerini kullandı.

16x9 Image
HABER : Yıldız YAZICIOĞLU & Ankara
***

Yıldız Yazıcıoğlu

Yıldız Yazıcıoğlu, 1994-1998 döneminde Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Mesleğe 1997 yılında Cumhuriyet’te stajyer olarak başladı. 1998-2000 döneminde yüksek lisans eğitimine devam etti. 2000 – Mayıs 2009 döneminde Milliyet’te mesleki kariyerini cumhurbaşkanlığı ve parlamento muhabirliği noktasına taşıdı. 2009 – 2011 yıllarında ABD’nin başkenti Washington DC’de kariyerini sürdürdü ve farklı medya kuruluşları için temsilcilik – yorumculuk görevlerini yürüttü. Bu dönemde VOA Türkçe’de eğitim aldı ve görev yaptı. Ardından Ankara’ya dönüşünde Habertürk TV’de, ArtıBir TV’de görevler üstlendi. Şu anda VOA Türkçe ekibinde görev almayı sürdürüyor.

[UHA Haber Ajansı, 28 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.