enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Siyonistler mi, yoksa FETÖ’cüler mi daha azılı?
00:53 “Antalya Akdeniz İklim Diyaloğu” serisinin 7’nci istişare toplantısını Türkiye’nin Amman Büyükelçiliğinde gerçekleştirdi…
00:46 İran ve Azerbaycan’dan transit ve enerji için işbirliği vurgusu
00:43 İsrail ile Türkiye arasındaki yanlış anlaşılmaları önlemek için ABD’nin kararlı bir adım atması gerekiyor
00:35 Bize yapay zekayı değil doğal zekayı kullanan öğrenciler lazım
00:31 Suudi Arabistan ve Türkiye’nin de aralarında olduğu 8 ülkeden İsrail’e ortak tepki: Filistinlilerin zorla tehciri kabul edilemez
00:21 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Ekonomide 3 yıllık yol haritasına göre, 2027 yılında yüzde 21’e, 2028’de 13,5’e ve 2029’da yüzde 9’a gerileyeceğini hedefliyoruz”
00:05 Adalet Bakanı Akın Gürlek, “2027–2029 Orta Vadeli Programı (OVP) doğrultusunda adalet hizmetlerimizin etkinliği artırılacak”
00:02 Terörle Mücadele Doktrininde Kamu Diplomasisi ve Algı Yönetimi
23:27 Kocaeli (UHA) Bürosu: Kocaelispor 3 puanı kazandı. Galatasaray maçı öncesi moral buldu. Kocaelispor:1 Samsunspor:0
23:12 Trendyol 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
00:57 Türkiye’de bir Alevi-PKK ittifakı hiçbir zaman oluşmadı. DEM ve PKK kadrolarında Aleviler oldu ancak bunlar, marjinal, radikal Aleviler, sol görünümlü mezhepçi, siyasal Aleviciler…
00:50 Bir Osmanlı askeri gözü kapalı, sadece dinleyerek bilirdi: gelen padişah mı, paşa mı?
00:46 ABD Büyükelçisi Huckabee, İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlileri koruması gerektiğini söylüyor.
00:30 Beş Avrupa ülkesi, düzensiz sığınmacıları AB dışına göndermek için anlaşmalar yapmaya çalışıyor
00:29 Bir Kap Su, Bir Kap Yemek; Bir Can İçin Hayat Demektir!
00:15 Ortadoğu, güvenliğini nasıl yeniden şekillendiriyor? ABD’nin güvenlik şemsiyesi yeterli mi?
00:07 Trump’tan Fed’e: Faizleri indirin, aksi takdirde ticaret açığı verdiğimiz ülkelerle ticareti durdururum
22:22 Bu yıl 4.cüsü düzenlenen 4. Konya GastroFest’e Konya’dan ve Konya dışından gastronomi meraklıları yoğun ilgi gösteriyor
09:04 Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız’ın da katıldığı 11. Ulusal Limnoloji Sempozyumu Tamamlan..dı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yılbaşında kar yağacak mı?

Yılbaşında kar yağacak mı?
15 Aralık 2025
63
A+
A-

* 2026 yılına girerken yurdun batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, Doğu Anadolu’da kar yağışı etkili olacak.

* Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

İSTANBUL, 15 ARALIK 2025 – Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan güncel değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde aralık ayının son günlerinde “aşırı soğuk” bir hava dalgası beklenmiyor.

Yılbaşı gecesi yurdun batı kesimlerinde yağmurlu ve parçalı bulutlu bir hava hakim olurken, kar yağışının yalnızca doğu illeri ile yüksek kesimlerde görülmesi tahmin ediliyor.

Batıda “ılık” yılbaşı, doğuda kar

31 Aralık 2025 gecesi İstanbul, İzmir ve Antalya gibi batı ve güney illerinde kar yağışı beklenmiyor.

Marmara Bölgesi genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği, bölgenin aralıklarla yağmur geçişlerine sahne olabileceği öngörülüyor.

Reklam

Özellikle İstanbul’da yılbaşı gecesi parçalı çok bulutlu ve yer yer yağmurlu bir havanın hakim olması, termometrelerin ise gece saatlerinde 6-8 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu beyaz örtüyle girecek

Yurdun doğusunda ise kış koşulları etkisini sürdürecek. Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde halihazırda etkili olan kar yağışının, yılbaşı gecesi de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi’nin doğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde de hafif kar yağışı ve karla karışık yağmur geçişlerinin görülebileceği tahmin ediliyor.

Reklam

Başkent Ankara’da ise yılbaşı gecesi yağış beklenmezken, havanın çok bulutlu ve soğuk geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu genelinde yüksek basıncın etkisiyle gece ve sabah saatlerinde yoğun sis ve pus hadisesinin görülebileceği, bu durumun görüş mesafesini düşürebileceği belirtildi.

Ocak ayında soğuk hava dalgası kapıda

Meteoroloji kaynakları, aralık ayının genel itibarıyla yumuşak geçtiğini, ancak Ocak 2026’nın ortasından itibaren Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk hava dalgasıyla birlikte batı bölgelerde de kar yağışının görülebileceğini işaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.