enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:11 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:10 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:10 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:07 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:06 İstanbul’un Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..
00:04 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:04 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yalova Efe Boks Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yüksel Turhan dolandırıcılık olayına karıştı

Yalova Efe Boks Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yüksel Turhan dolandırıcılık olayına karıştı
11 Kasım 2024
231
A+
A-

Yaklaşık 28 yıldır boksla uğraşan ve kurduğu Efe Boks Spor Kulübün başkanlığını ve antrenörlüğünü yapan, bünyesinde birçok gencin tekrar hayata dört elle sarılmasını sağlayan Yüksel Turan’ın adı Yalova’da dolandırıcılık olayına karıştı.

UHA Haber Muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yalova Efe Boks Kulübü’nün başkanı ve  boks antrenör olarak da çalışan Yüksel Turhan yanında eşiyle birlikte alış veriş yapmak için, Nisan 2024 tarihinde Kazım Karabekir Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. 8 No’lu Misseray adlı mağaza sahibi olan kadın girişimci Nurdan Apaydın’dan yüksek meblağlık alışveriş gerçekleştirdi.

Mağaza sahibi Nurdan Apaydın, Yüksel Turhan yanındaki eşiyle 8 bin TL. bedelinde çeşitli kıyafetler aldığını belirterek, ilk etapta almış bulunduğu kıyafetlerin 5 bin TL.lik kısmını hemen ödediğini ve geri kalan 3 bin TL.lik kısmını ise ancak bir hafta sonra ödeyebileceğini ifade ederek mağazan ayrıldığını ifade etti.

Fotoğraf

Ekonomik kriz ortamında işletmeyi döndürmekte zorlandığını hatırlatan mağaza sahibi kadın esnaf Nurdan Apaydın, Antrenör Yüksel Turan’a yanında eşi olduğu için son derece inanıp güvenerek bu önerisini kabul ettiğini söyledi.

Olaydan büyük rahatsızlık duyduğunu ve  bir esnaf olarak da mağduriyet yaşadığını dile getiren esnaf Nurdan Apaydın, Ancak aradan uzun zaman geçmesine rağmen Yüksel Turhan’ın borcunu hala ödemediğini ve açık bir kadın esnaf olarak Turhan tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Konuyu adli merciilere de ilettiğini söyleyen  Nurdan Apaydın, erkeklerin kadınlara yaptığı haksızlığa bir örnek olarak bu durumun da örnek olduğunu belirtti.

Mağdur esnaf Nurdan Apaydın, Türk Adaletine her zaman güvendiğini hatırlatarak, mutlaka adli mercilerden bir kadın olarak kendisini koruyacak kararın çıkmasını ümit ettiğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.