enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ümit Özdağ’dan BTP liderine ziyaret -İç, dış ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi

Ümit Özdağ’dan BTP liderine ziyaret -İç, dış ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi
6 Haziran 2021
381
A+
A-

UHA HABER / İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti. Ankara’daki BTP Genel Merkezi’nde yapılan görüşme samimi bir havada geçti.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, görüşmede Türkiye ve Dünya gündemini meşgul eden iç, dış ve ekonomik konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ülke meseleleri ele alındı

Parti kurmaylarının da katıldığı görüşme sonrası Hüseyin Baş ve Ümit Özdağ kısa birer açıklama yaptı.

Ümit Özdağ, “Prof. Dr. Haydar Baş hocanın vefatından sonra başsağlığı dileklerimizi iletmiştik, ancak sayın genel başkana bizzat iletmek istedik. Kendisini ziyaret ettik. Hem başsağlığı dileklerimizi ilettik, hem de genel başkanlığını tebrik ettik. Kendisini ayrıca yeni genel merkezine taşınmasından dolayı da tebrik ettik. Türkiye ve dünya üzerine güzel bir sohbet ettik.” İfadelerini kullandı.
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da “Ümit hocamıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin de bahsettiği gibi. Hocamızın bilgi birikimi, nezaketi, zarafeti bizi çok derinden etkiledi. Tekrar teşekkür ediyorum, vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hoşgeldin Atatürk kitabını hediye etti

Konuğuna Prof. Dr. Haydar Baş’ın Hoşgeldin Atatürk kitabını da hediye eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından da, “İstanbul Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, yeni genel merkez binamıza taşınmamız münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çok keyifli bir sohbet oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” açıklaması yaptı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 05 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.