enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
00:16 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
00:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel, Brüksel’de laf üretirken biz Anadolu’da eser üretiyoruz
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC Cumhuriyet Meclisinde bugün önemli bir adım atıldı
00:07 ABD’li teknoloji şirketi Google, gelecek beş yıl içinde en büyük yapay zeka merkezini Hindistan’da kuracak
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze soykırımını durdurma noktasında önemli bir adım attık”
00:59 Büyük Menderes Havzasında ekonomik kalkınma doğal çevre kirliliği tehditi altında
00:53 Malezya Milli Günü Kutlaması ve 2026 Malezya Ziyaret Yılı tanıtımından notlar…
00:47 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile (TÜBİTAK) iş birliğinde gençler için “uzay ve havacılık” kampı
00:41 Güvenlik uzmanı ve yazar Mete Yarar, “Bugün Gazze’de yapılanları onaylayanların oranı yüzde 70″
00:37 Tataristan helal ürün ihracatını artırmayı planlıyor
00:34 Açıklanan Condé Nast Traveler 2025’in “Okur Seyahat Ödülleri” listesine, Afyonkarahisar İkbal Termal Otel & SPA da girdi…
00:29 Türk devletleri, ortak proje olarak hazırlığı süren “12U TDT-SAT Küp Uydusu”nu 2026 yılında fırlatacak…
00:15 Merkez Bankası Başkanı Karahan, KOTO’da Kocaeli iş dünyasıyla buluştu
00:12 Bakan Uraloğlu, “Mobil ve sabit hatlardan toplam 81,8 milyar dakika konuşma gerçekleştirildi”
00:09 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Polis Akademisi Başkanlığı 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı…
00:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Şarm Eş-Şeyh Barış Zirvesi’nde katılmak için gittiği Mısır’da yoğun diplomasi trafiği…
00:03 Tarihi maç öncesi Milli Takım’a moral verdiler
00:03 İletişim Başkanı Duran: Cumhurbaşkanımız uluslararası arenadaki tecrübesini ve liderliğini bir kez daha gösterdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi ENYAKIT’tan uçuran iş birliği

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi ENYAKIT’tan uçuran iş birliği
25 Mart 2024
78
A+
A-

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT ile dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles & Smiles sözleşme imzaladı. Bu iş birliği kapsamında ENYAKIT üyeleri, araçlarını şarj ederken aynı zamanda Mil de kazanabilecek.  

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber’in haberine göre, Akaryakıt sektöründeki 35 yıllık tecrübesi ile elektrikli şarj istasyonlarında öncü bir konumda ilerleyen ENYAKIT, kullanıcılarına ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Kesintisiz ve özgürce seyahat için teknolojilerini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ENYAKIT, dünyanın en önemli hava yolu şirketlerinden Türk Hava Yolları ile iş birliğine imza attı.

Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles program ortaklarının yeni üyesi olan ENYAKIT, artık Miles&Smiles ayrıcalıklı dünyasının içerisinde yer alacak. ENYAKIT yüksek hızlı şarj istasyonlarından kullanılan her bir kilovat karşılığında Miles&Smiles üyeleri Mil kazanacak.  

ENYAKIT 100. Elektrikli Şarj İstasyonunu Açtı. Hedef yıl sonu 300

Miles&Smiles Milleri ile Türk Hava Yolları ve Star Alliance üye hava yolları ile ödül bilet düzenleyebilir, bilet sınıfınızı yükseltebilir, ekstra bagaj satın alabilir, Cash&Miles ile bilet ücretinizin bir kısmını ödeyebilir, koltuk seçimi yapabilir, Tax&Smiles ile ödül bilet vergilerinizi ödeyebilir ve Miles&Smiles anlaşmalı banka kartlarınızla Millerinizi harcayabilirsiniz. Dilerseniz Millerinizi, yenilenen online Mil harcama platformu shopandmiles.com’da* birçok marka ve teklifleri arasından hediye çeki veya partner puan birimine dönüştürerek kullanabilirsiniz. 

Resim önizlemesi

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses; “Elektrikli araç piyasası dünyada yükselen bir trende sahip ve hızla büyümeyi sürdürüyor. Türkiye ise bu alanda gerçekleştirdiği öncü yatırımlarıyla dünyada söz sahibi ülkeler arasında yerini almaya başladı. Biz de ENYAKIT olarak sektörün gelişmesi ve daha fazla elektrikli aracın güvenle yollara çıkması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Elektrikli araçlar, konfor ve güvenliğinin yanı sıra şu anda kullanıcılarına çok avantajlı fırsatlar da sağlıyor. Türk Hava Yolları ile yaptığımız iş birliği ile şimdi bu avantajları çok farklı bir boyuta taşıyor” dedi.      

***

ENYAKIT, akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Akcan Holding bünyesinde 2020 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan İLK firma olan ENYAKIT, lisansı bulunan 140 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan İLK ve TEK firmadır. ENYAKIT, Türkiye’de İLK defa en-ix teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştiriyor

Türkiye’nin EN iyi uzman satış kadrosu ve EN kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkan EN YAKIT, sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak, “Maliyet Avantajı Sunan, Müşteri Memnuniyeti Odaklı ve Güvenilir” olma hedefi doğrultusunda Türkiye’de ilk defa yeni nesil enerji ikmalcisi ve ödeme aracı olarak adlandırılan cep telefonu uygulamasını hayata geçirdi. Ayrıca, kullanıcı dostu uygulamasında elektrikli araç kullanıcılarına yaptıkları alım miktarına göre kademeli indirim sağlayan İLK firma.

ENYAKIT’ın vizyonu bulunduğu sektörde gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmet ve ürün kalitesi ile tüketicinin birinci tercihi oluyor.

ENYAKIT’ın misyonu ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bulunduğu sektörlerde liderliği sürdürmek için durmadan çalışmak olarak belirlendi.

ENYAKIT, tüm şarj ağını minimum 180 KWh güce sahip cihazlar ile genişletiyor ve Türkiye’nin yüzde 80’inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedefliyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.