enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’den iki kadın JOOP 2022 jürisinde

Türkiye’den iki kadın JOOP 2022 jürisinde
24 Şubat 2022
550
A+
A-

 İSTANBUL – UHA HABER / İki Türk kadın, dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmaları arasında gösterilen Japan Olive Oil Prize’da 2022’nin en iyilerini seçmeye hazırlanıyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Uluslararası jüri unvanlı zeytinyağı tadımcısı Birsen Pehlivan en iyi zeytinyağı ürünlerini belirleyecek JOOP jürisinde, gıda ve gıdaya dair tasarıma yönelik çalışmalarıyla öne çıkan endüstriyel tasarımcı Sibel Kutlusoy ise JOOP Tasarım Ödülü jürisinde Türkiye’yi temsilen görev alıyor. Her yıl Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmaları arasında gösterilen Japan Olive Oil Prize (JOOP), en iyi sızma zeytinyağı ürünlerini ve ürünlerin kimliğini yansıtan en iyi tasarımları, 4-8 Nisan tarihleri arasında belirlemek üzere geri sayıma başladı.

How to import olive oil to Japan .. 61 largest markets | importing-houseÜreticilerin uluslararası pazarlarda marka bilinirliklerini artırmaları için önemli bir fırsat sunan uluslararası zeytinyağı yarışması JOOP, İtalyan Ticaret Odası sponsorluğunda düzenleniyor.Japonya, yüksek kaliteli sızma zeytinyağı talebinin en fazla arttığı Asya ülkesi olarak zeytinyağı pazarının önemli merkezleri arasında yer alıyor.

Zeytinyağı tadımcısı Birsen Pehlivan BİRSEN PEHLİVAN 3 YILDIR JOOP JÜRİSİNDE

Japan Olive Oil Prize yönetimi, en iyilere karar verecek jüri üyelerini büyük bir titizlikle ve uluslararası kabul görmüş isimler arasından seçiyor.

Japan's Olive Oil Prize awards Lebanon for high-quality olive oil|Arab News Japan

Bu yıl 10.’su düzenlenecek olan JOOP (Japonya Zeytinyağı Ödülü) jürisine ilk kez 2020 yılı seçmelerinde dahil olan ve bu yıl üçüncü kez JOOP jürisinde yer alan Birsen Pehlivan, dünyanın en önemli yarışmalarında yer almış, ‘uluslararası jüri’ unvanlı bir zeytinyağı tadımcısı.

Birsen Pehlivan, dünyada bu yarışmalardan birini düzenleyebilmiş (Anatolian IOOC) ilk ve halen tek kadın olarak da biliniyor.

JOOP TASARIM ÖDÜLÜ JÜRİSİNDE YER ALAN İLK TÜRKBu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan JOOP Tasarım Ödülü kapsamında, ürünlerin kimliğini yansıtan logo, şişe ve ambalajlar değerlendiriliyor.

Sibel Kutlusoy – Oxford Food Symposium

Tasarımcı Sibel Kutlusoy

Tasarım ve mimari alanında başarılı işlere imza atmış saygın isimlerin davet edildiği JOOP Tasarım Ödülü jürisinde bu yıl ilk kez Türkiye’den bir isim, gıda ve gıdaya dair tasarıma yönelik çalışmalarıyla bilinen endüstriyel tasarımcı Sibel Kutlusoy da yer alıyor.

[UHA Haber Ajansı, 24 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.