enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:06 Meclis’teki tarihi komisyonda bugün Bakanlar dinlenecek
00:56 Avrupa’nın en yoğun havalimanı haline gelen İstanbul Havalimanı’nda 7 yılda 402 milyon 937 bin 350 yolcuya hizmet verdi…
00:51 MarjinalSosyal YouTube Programı “Toplumsal Fayda Hikâyeleri”nin yeni bölümünde Ayşe Kırımlı’yı ağırladı
00:46 Katil İsrail’in Başbakanı Netanyahu’dan, güvenlik toplantısının ardından orduya Gazze Şeridi’ne saldırı emri…
00:37 Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Yoğurtçuoğlu’ndan Suriye’de Umut ve Rehabilitasyon Hamlesi
00:15 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,1 Mart Vapur İskelesi Otoparkını yüzde 85 tamamladı
00:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhuriyet’in 102. yaşını tebrik eden ülkelere teşekkür
00:03 UHA / İnternational News Agency’dan Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Gebzede dün yaşanan faciayı izledi…
00:02 Hollanda’dan Gazeteci İlhan Karaçay’ın Mektubu: “O ADAM BENİM BABAM” Şarkısından Doğan Mucize…
21:26 Aydın Gençlik Festivali’nde Çerçioğlu’na Büyük Şok!…
18:44 Hollanda’nın en renkli insanı Bülent TÜRKER’den muhteşem bir tören daha…
13:17  İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyasal Strateji ve Diplomasi Kulübü’nden ‘Online’ Çatışma Bölgeleri Eğitim Programı
06:51 Hollanda’da görülmemiş bir seçim yarışı: 4 parti liderlğe oynuyor!
00:45 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu,Türkiye’nin 14. hava kampüsünün 31 Ekim’de Sivas’ın Divriği ilçesinde açılıyor…
00:29 Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
00:28 Araştırmacı Zeynep Gizem Özpınar: Nadir Toprak Elementleri: Türkiye’nin Yükselen Jeostratejik Konumu 
00:15 Fırat-Dicle Havzasındaki Kuraklık Dengeleri Bozar
00:14 Almanya Başbakanı Merz yarın Türkiye’ye geliyor
00:12 DoktorTakvimi, İstanbul Maratonu’nda geleceğin hekimleri için koşacak
00:08 Günün önemli şirket haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Türkiye Yüzyılı Zirvesi & Para Sohbetleri” 2 Şubat 2023, Perşembe günü Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek…

“Türkiye Yüzyılı Zirvesi & Para Sohbetleri” 2 Şubat 2023, Perşembe günü Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek…
1 Ocak 2023
53
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajıyla katılacağı Turkuvaz Medya Grubu’nun düzenlediği “Türkiye Yüzyılı Zirvesi & Para Sohbetleri” 2 Şubat 2023, Perşembe günü Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin birer konuşma yapacağı Zirve’ye,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da video mesajlarla katılacak. Zirve’nin ardından gerçekleştirilecek A Para Sohbetleri’nde ise Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, A Para Yayın Koordinatörü ve A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner’in sorularını yanıtlayacak.  

Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör’ün açılış konuşması ile başlayacak “Türkiye Yüzyılı Zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ile devam edecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın konuşmasının ardından başlayacak ‘Yeni Yüzyılın Sanayisi’ paneli Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Feride Cem’in moderatörlüğünde gerçekleşecek. Panelde, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu çok önemli açıklamalarda bulunacak.  

Yeni Yüzyılın Savunması” panelinde ise Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Okan Müderrisoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAS) Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Doğan, Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yaman, ROKETSAN Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sartuk Karasoy ve HAVELSAN Genel Müdür Yardımcısı Semih Demirtoka ve STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş. Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Bülent Soydal’ı konuk edecek.  

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, “Yeni Yüzyılın Tarımı” paneli öncesinde yapacağı konuşmasında, Türkiye’nin tarım politikaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak. Tarım Kredi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli, Tarım Reformu Genel Müdürü Burhan Demirok, Kaanlar Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kaan’ın katılacağı paneli ise A Haber Ana Haber Spikeri Salih Nayman yönetecek.                                                                                                                                                                                                                   

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun video mesajının ardından başlayacak “Yeni Yüzyılın Altyapısı” panelinde ise A Para Yayın Koordinatörü ve A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner TCDD İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pezük, Kuzey Marmara Otoyolu Genel Müdürü Aynur Uluğtekin, ICA İçtaş Genel Müdürü Serhat Soğukpınar ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’yı ağırlayacak.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de gönderdiği video mesajda “Yeni Yüzyılın Enerji” paneli öncesinde Türkiye ve dünyadaki enerji politikaları ve gelişmeleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunacak. Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör’ün yöneteceği panelde ise   

Türkiye Nükleer Enerji A.Ş (TÜNAŞ) CEO’su Necati Yamaç, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türksoy, Enerjisa CEO’su Murat Pınar ve GDZ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Uğur Yüksel görüşlerini açıklayacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da Zirve’ye video mesajla katılacak. İklim değişikliğine dair yasalaşması beklenen konularla ilgili gelişmeleri aktaracak olan Bakan Kurum’un konuşmasından hemen sonra “Yeni Yüzyılın Gayrimenkul” paneli Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem moderatörlüğünde gerçekleşecek. Panelde TOKİ Başkanı Ömer Bulut, GYODER Başkan Yardımcısı Neşecan Çekici, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, Tasarruf Finansman Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz da önemli açıklamalarda bulunacak.    

Zirve’nin hemen ardından başlayacak Para Sohbetleri’nde ise T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, A Para Yayın Koordinatörü ve A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner’in ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak.               

Zirve, http://turkiyeyuzyilizirvesi.com.tr, Sabah TV, Sabah Youtube ve A Para Youtube kanallarından izlenebilecek.  

  Hatem Vural (@hatemv) / Twitter                                   

Gazeteci* Hatem VURAL

[UHA Haber Ajansı, 01 Şubat 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.