enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Terör örgütünün kış üslenmesine “Eren” darbesi

Terör örgütünün kış üslenmesine “Eren” darbesi
6 Aralık 2021
351
A+
A-

ANKARA-UHA HABER / İçişleri Bakanlığınca Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Tunceli’de 2 bin 255 personelle başlatılan “Eren” operasyonlarıyla güvenlik güçleri kar, kış demeden kırsalda teröristlerin izini sürüyor.

Terör örgütlerine karşı İçişleri Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının kararlı mücadelesi, güvenlik korucularının da desteğiyle devam ediyor.

Gece gündüz, yağmur çamur, kar, kış demeden teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde de eli kanlı terör örgütünü yok etmek için kırsalda operasyon yürütüyor.

Dağlar karış karış taranıyor

Teröristlerin kış üslenmesinde olduğu bugünlerde, hava sıcaklığının sıfırın altında düştüğü ve kar kalınlığının 50 santimetreye yaklaştığı yüksek kesimlerdeki kırsalda operasyon yürüten güvenlik güçleri, örgüt mensuplarını etkisiz hale getirmek için olumsuz koşullara rağmen Doğu Anadolu’nun dağlarını karış karış dolaşıyor.

Terör örgütünün kış üslenmesine "Eren" darbesi

2 bin 555 personel görev aldı

Jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH) ve güvenlik korucularından oluşan operasyonel timlerdeki 2 bin 255 personel, Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) veİnsansız Hava Aracı (İHA) desteğiyle Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Tunceli kırsalındaki teröristlerin izini sürüyor.

Tunceli’de 11 Kasım’da başlatılan “Eren Kış-6 Mercan Dağları Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu”nda 1060, Ardahan’da 2 Aralık’ta başlanan “Eren Kış-9 Şehit Jandarma Er Cevdet Çelenk” operasyonunda 405, Ağrı, Erzurum ve Kars’ta da 3 Aralık’ta başlatılan Eren Kış-10 Çemçe-Madur Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Operasyonu’nda ise 790 personel görev alıyor.

Güvenlik güçleri, kış mevsiminin çetin geçtiği bölgedeki sarp arazilerde terörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

[UHA Haber Ajansı, 06 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.