enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:42 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:41 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:30 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:25 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:10 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:04 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Suyun Yarını’ yarışmasında finalistler belli oldu

‘Suyun Yarını’ yarışmasında finalistler belli oldu
21 Aralık 2021
324
A+
A-

ANKARA-UHA HABER / ASELSAN’ın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliğinde düzenlediği “Suyun Yarını” konulu proje yarışmasında finalistler belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliği ve ASELSAN’ın iş birliği ile gerçekleştirilen “Ülkemizdeki Kullanıma Uygun Su Miktarı Nasıl Artırılır?” konulu proje yarışmasında finalistler belli oldu.

Yaşanabilir dünya için teknolojinin seferber edilmesi fikri ile başlatılan yarışmada finale kalan altı takım, ülkemizdeki su kaynaklarının korunması ve verimli şekilde yönetilebilmesi için projelerini sunacak.

Birinci takıma 10 bin TL para ödülü 

Yarışmacıların projeleri; bilimsel yetkinlik, endüstrileşmeye yakınlık ve etkisi ile proje planının uygunluğu/uygulanabilirliği hususlarında değerlendirilecek.

Değerlendirme sonuçlarına göre; Suyun Gücü, Yakamoz, Aqua Alphas, İnovatif Su Teknolojileri (İSTEK), Hammurabi ve Stars of Engineers takımları finale kaldı.

Kazanan tüm takımların ASELSAN gezisine katılma hakkı elde edeceği yarışmada, birinci takıma 10 bin TL, ikinci takıma 7 bin 500 TL, üçüncü takıma ise 5 bin TL para ödülü verilecek.

Final canlı yayınlanacak

Final 22 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te ASELSAN Akyurt yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik ve ödül töreni ASELSAN’ın YouTube ve Twitter adreslerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Twitter hesabından ve YTNK TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

[UHA Haber Ajansı, 21 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.