enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:09 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:08 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:08 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:07 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
00:02 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:01 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
09:52 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:27 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
06:51 İran’daki Türk vatandaşlarına güvenlik uyarısı
00:52 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
00:45 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Suyun Yarını’ yarışmasında finalistler belli oldu

‘Suyun Yarını’ yarışmasında finalistler belli oldu
21 Aralık 2021
325
A+
A-

ANKARA-UHA HABER / ASELSAN’ın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliğinde düzenlediği “Suyun Yarını” konulu proje yarışmasında finalistler belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliği ve ASELSAN’ın iş birliği ile gerçekleştirilen “Ülkemizdeki Kullanıma Uygun Su Miktarı Nasıl Artırılır?” konulu proje yarışmasında finalistler belli oldu.

Yaşanabilir dünya için teknolojinin seferber edilmesi fikri ile başlatılan yarışmada finale kalan altı takım, ülkemizdeki su kaynaklarının korunması ve verimli şekilde yönetilebilmesi için projelerini sunacak.

Birinci takıma 10 bin TL para ödülü 

Yarışmacıların projeleri; bilimsel yetkinlik, endüstrileşmeye yakınlık ve etkisi ile proje planının uygunluğu/uygulanabilirliği hususlarında değerlendirilecek.

Değerlendirme sonuçlarına göre; Suyun Gücü, Yakamoz, Aqua Alphas, İnovatif Su Teknolojileri (İSTEK), Hammurabi ve Stars of Engineers takımları finale kaldı.

Kazanan tüm takımların ASELSAN gezisine katılma hakkı elde edeceği yarışmada, birinci takıma 10 bin TL, ikinci takıma 7 bin 500 TL, üçüncü takıma ise 5 bin TL para ödülü verilecek.

Final canlı yayınlanacak

Final 22 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te ASELSAN Akyurt yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik ve ödül töreni ASELSAN’ın YouTube ve Twitter adreslerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Twitter hesabından ve YTNK TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

[UHA Haber Ajansı, 21 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.