enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Prizren Belediyesi Meclis üyesi Ertan Simitçi,

Prizren Belediyesi Meclis üyesi Ertan Simitçi,
8 Şubat 2023
690
A+
A-

Yenilikçi Türk Hareket Partisi (YTHP) Genel Başkanı ve Prizren Belediyesi Meclis üyesi Ertan Simitçi, sunduğu bir dilekçe ile Prizren Belediyesi’nin Kızılay’a 10 bin Euro bağışta bulunmasını talep etti.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘KosovaPort’, kaynaklı haberine göre, Prizren Belediyesi Başkanı Shaqir Totaj, Prizren Belediyesi Meclis Başkanı  Antigona Bytyqi ve Prizren Belediyesi Ekonomi ve Finans Müdürü Sulltan Badalli’ye gönderdiği dilekçede Simitçi şu ifadelere yer verdi:

“Dün 6 Şubat 2023 sabahı merkez üssü Kahramanmaraş, Hatay ve diğer çevre illerde ardı ardına depremler meydana geldi. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve yetkili kurumları bu affet durumunu dördüncü seviyede alarm olduğunu ilan etmiştir. Dördüncü seviyede alarm demek, acil durumlar ve çok ciddi tehlikelere karşı kullanılan en yüksek seviyede bir alarmdır; yani ulusal ve uluslararası yardım çağrısını da kapsamaktadır.

Hepimizin ve tüm dünyanın bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti, savaş öncesinde olduğu gibi savaş sonrasında ve devletimizin kuruluş süreçlerinde her daim Kosova halkının ve devletinin yanında olmuştur. Özellikle Prizren Belediyesinin Türkiye’nin birçok belediyesi ile kardeşlik ilişkileri mevcuttur. Prizren’de yaşayan her bir vatandaşımız bugün Türk halkına yardım etmek amacıyla çeşitli yardım çalışmalarını organize etmektedir.

Prizren Belediye Meclis üyesi olarak, yasal ve mali imkânlar çerçevesinde (mal ve hizmetler – sübvansiyon programından) Prizren Belediyesi olarak Türk Kızılay Kurumuna 10.000€ maddi bağış yapılmasını talep ve arz ederim. Bu konuda, Kosova Kızılhaç Kurumu ile ortaklaşa yapılacak bir ‘iyiniyet anlaşması’ ile bunun mümkün olabileceğini ifade eder, bu bağışın bir dayanışma ve dostluk anlamında Prizren Belediyesi vatandaşları adına yapılmasını talep etmekteyim.

İşbu dilekçenin olumlu değerlendirileceğini umut eder, gereğinin yapılmasını arz ederim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.