enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, Hataylı Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, Hataylı Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü
24 Nisan 2023
217
A+
A-

* Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından depremzede çocuklara moral olması amacıyla Hatay’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde “masal okuma” aktivitesinin sponsoru oldu.

* 13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen organizasyon, Yıldızlı Makine Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup ve Prof. Dr. Özden AĞRA liderliğinde hazırlandı. Organizasyon kapsamında 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için; masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktiviteleri düzenlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hatay’da ki depremzede çocukların yüzünü güldürmek amacıyla üç günlük bir organizasyon düzenledi.

13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen organizasyon, Yıldızlı Makine Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup ve Prof. Dr. Özden AĞRA liderliğinde hazırlandı. Organizasyon kapsamında 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktiviteleri düzenlendi.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf’ta etkinliğin “masal okuma” aktivitesinin sponsoru oldu. Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan bir organizasyonun sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren, şunları söyledi:

Ülkemizi derinden sarsan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler, çocuklar üzerinde yıkıcı bir etki bıraktı. Çocuklarımızın depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmaları için onlara destek olmak, oyunlar ve etkinlikler düzenleyerek, psikolojik ve sosyal açıdan iyi hissetmelerini sağlamak oldukça önemli.

Masdaf olarak, geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimiz olan çocuklarımıza, moral olacak, değerli programları desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hatay’da düzenlenen moral etkinliği de bunlardan bir tanesi. Etkinliğin “Masdaf ile masal okuma” aktivitesinin sponsoru olarak, çocuklarımızın eğlenceli zaman geçirmelerini hedefledik. Çocuklarımıza olan desteğimizin bundan sonra da devam etmesini planlıyoruz. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen geleceğin mühendislerini ve değerli hocalarını da kutluyorum. diyerek sözlerini tamamladı.

Masdaf hakkında

1977 yılında suyun ve enerjinin etkin kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle ve %100 yerli sermaye ile kurulan Masdaf, enerji verimliliği sağlayan, çevreci ve inovatif “pompa teknolojileri” üretmektedir.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 40 bin metrekare alan üzerine kurulan Düzce fabrikası ile 12 bin metrekare alan üzerine kurulan Tuzla fabrikasında; endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada ve daha birçok alanda kullanılmak üzere santrifüj pompa imalatı yapmaktadır.

Masdaf, Türkiye genelinde ki yaygın bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinmiştir.

ERP direktiflerine uygun olarak geliştirilen, yüksek verimli pompa sistemlerini 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu ülkelerde kurduğu distribütör ve servis ağıyla da sürdürülebilir olmayı hedeflemiştir.

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.