enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Ömer Çelik’ten şehitlerimiz için başsağlığı mesajı
00:55 Kocaeli 2. Uluslararası Halk Oyunları Balkan Festivali
00:54 New York’a geri dönüşler kent nüfusunu salgın hastalık öncesi sayılarına yaklaştırdı
00:53 Ömer Çelik’ten CHP’ye sert tepki
00:47 Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Hulusi Külahcı’dan, Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:44 Avrupa Parlamentosu Avrupa Komisyonu’nu devirmek için oylama yapacak
00:43 Fahrettin Altun: Milletimizin başı sağ olsun
00:40 Bursa’da Körfez Seferleri başladı
00:40 Son 10 günde çıkan 761 yangının tamamı kontrol altına alındı
00:38 TBMM, bu hafta yoğun mesaiye hazırlanıyor: Hangi konular görüşülecek?
00:36 ABD’de ikamet ve çalışma hakkı sağlayan Yeşil Kart hangi nedenlerle iptal edilebilir?
00:35 Bakanlardan şehit olan 5 askerimiz için başsağlığı mesajı
00:28 ‘Temiz Yerel Yönetim’ Vaadine Ne Oldu?
00:21 Araştırma: Avrupa gençliğinin demokrasiye güveni azalıyor
00:15 Simpra, mobil karavan projesi Simpravan’la teknolojiyi sahaya taşıyor 
00:13 Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, Kroman Çelik’in Gebze’de yapmak istediği doğa talanına dur dedi!
00:08 Bakan Uraloğlu, “Çamlıca ve Çanakkale kuleleri modeli Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak”
00:08 Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı.
00:05 Elon Musk, Trump’la yaşadığı anlaşmazlığın ardından kendi siyasi partisini kurduğunu açıkladı
00:01 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “İki Yılda Yüzde 500 Zam! Bu artık zam değil, kurumsallaşmış bir soygun düzenidir!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı

Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu atandı
8 Eylül 2021
368
A+
A-

UHA HABER / Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğine Ahmet Kumkumoğlu getirildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, 11 yıldır Pfizer ailesinin bir üyesi olan ve 2020’den beri Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri rolünü başarıyla sürdüren Ahmet Kumkumoğlu, 1 Eylül itibariyle yeni görevinde Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Liderliğini üstlenecek.

Ahmet Kumkumoğlu Pfizer Türkiye Dahili Uzmanlıklar Satış & Pazarlama Lideri oldu2008 yılında Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Ahmet Kumkumoğlu, sonrasında aynı üniversitede MBA eğitimini tamamladı. 2010 yılında Pfizer ailesine Pazarlama Enformasyon Proje Müdürü olarak katılan Kumkumoğlu, 2012 – 2016 yılları arasında çeşitli iş birimlerinde Ürün Müdürü olarak görev yaptı. Kumkumoğlu, Eylül 2016’da Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Müdürü olarak görev aldı ve Temmuz 2017’de de Kurumsal İlişkiler Lideri görevini üstlendi. Bu rolünde Pfizer Türkiye’nin kurumsal stratejisinin oluşturulmasına liderlik ederek sağlık politikalarının oluşturulma sürecine katkıda bulundu.  Ahmet Kumkumoğlu, 2020’den bu yana Onkoloji Biyobenzerler ve Pazarlama Mükemmelliği Lideri görevini sürdürmekteydi.

Ahmet Kumkumoğlu yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider yetiştirmeye odaklı bir şirket olan Pfizer, insan kaynağı politikalarını da bu değer doğrultusunda örüyor ve çalışanlarına bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı yaratmayı hedefliyor. Aynı zamanda rotasyon kültürüyle de kariyer yolculuklarımızda çok çeşitli pozisyonları üstlenme fırsatı veriyor. Pfizer’in bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Pfizer Türkiye |

Pfizer Hakkında:
Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer’de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından bu yana Türkiye’de kesintisiz üretim yapan ve ülkemize yüksek teknoloji transfer eden yerli üreticidir. Yıllar içinde geliştirdiği üretim kapasitesi ve devam eden ürün transferlerinin de tamamlanması ile birlikte aşı dahil, yerli üretim ürünlerini birkaç yıl içinde hacim bazında yüzde 90’a çıkarmayı hedefliyor.
www.pfizer.com.tr

SERPİL GÜZEL ÜN – Marjinal Porter Novelli

HABER : Serpil Güzel Ün & İstanbul

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.