enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
00:17 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu…
00:14 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:12 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
00:06 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
00:04 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
00:01 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Numan Kurtulmuş, “Sorumluluk, Türkiye’nin milli hedeflerine inanmış olan her birimizindir, 85 milyonundur”N

Numan Kurtulmuş, “Sorumluluk, Türkiye’nin milli hedeflerine inanmış olan her birimizindir, 85 milyonundur”N
6 Mart 2025
19
A+
A-

*TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD Ankara Geleneksel İftar Programı’nda yaptığı konuşmada, “Sorumluluk, Türkiye’nin milli hedeflerine inanmış olan her birimizindir, 85 milyonundur” dedi.

* Detayı haberimizde!

UHA / İnternational News Agency

Kurtulmuş, Türkiye’nin güçlü olmasının, iç kaleyi tahkim etmek kadar, ekonomide de güçlü olmasıyla alakalı olduğuna dikkati çekerek, “Artık Türkiye, önüne çıkan fırsat pencerelerini en iyi şekilde değerlendirdiği gibi, artan bir hızla ekonomik işbirliklerini, başta bölge ülkeleri olmak üzere bütün dostlarıyla artırmak mecburiyetindedir.” diye konuştu.

Hukuk devleti olmak bakımından büyük bir güce sahip olmasının, güçlü Türkiye’nin bir başka özelliği olduğunu dile getiren Kurtulmuş, Türkiye’nin, her bakımdan hukukun üstün olduğu, hiç kimseye hiçbir nedenle bir ayrıcalığın tanınmadığı güçlü bir hukuk sistemini ortaya koymak ve bu çerçevede daha da ileriye gitmek mecburiyetinde olduğunu belirtti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, iş dünyasındaki başarının hukuk sisteminin gücüyle birebir orantılı olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin her geçen gün ortaya koyduğu reformlarla bunu daha da ileriye taşıdığını vurguladı. Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin güçlü olması demek, bölgesel istikrarın kuvvetli olması ve daha önemlisi küresel ölçekte adaletli, hakkaniyetli bir dünya sisteminin kurulması için büyük bir katkıyı ortaya koymak demektir. Sorumluluk, tek başına hiçbir kimsede değildir. Sorumluluk tek başına ne hükümette ne özel sektörde ne sadece tek bir sivil toplum kuruluşundadır. Sorumluluk, Türkiye’nin milli hedeflerine inanmış olan her birimizindir, 85 milyonundur. Hep beraber bir takım oyunu oynayarak, güçlerimizi birleştirerek; el ele, gönül gönüle vererek; fikirlerimiz ayrı olsa da istikametimiz bir olacak şekilde hepimiz aynı yöne yöneleceğiz.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.