enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
00:18 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:08 Davos’ta geç gelen itiraf
00:02 “Gaziantep’in Genç Yıldızları Ödül Töreni”nden notlar!
00:01 UHA / İnternational News Agency’ndan ‘Körfez Haberleri…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası’ndan İlk Yardım Eğitimi

Nizip Ticaret Odası’ndan İlk Yardım Eğitimi
20 Şubat 2025
30
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO), iş dünyasında bilinçli müdahale ve hayat kurtarıcı ilk yardım uygulamalarının önemine dikkat çekmek amacıyla DC İlk Yardım Eğitim Merkezi iş birliğiyle bir ilk yardım eğitimi düzenledi.

UHA / İnternational News Agency

Eğitim süresince katılımcılara, acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri, temel ilk yardım uygulamaları, solunum ve kalp masajı teknikleri, kanama kontrolü, kırık-çıkık müdahaleleri ve bilinç kaybı durumlarında yapılması gerekenler gibi hayati bilgiler aktarıldı. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen program, hem teorik hem de uygulamalı eğitim olarak gerçekleştirildi.

İki gün süren eğitim programının ardından, uygulamalı sınavda başarılı olan katılımcılar, İlk Yardım Sertifikası almaya hak kazandı. Sertifika, iş yerlerinde ve günlük hayatta acil durumlara bilinçli bir şekilde müdahale edebilme yetkinliğini belgeleyen önemli bir kazanım olarak öne çıkıyor.

Resim önizlemesi

Nizip Ticaret Odası yetkilileri, iş dünyasında ve günlük yaşamda ilk yardım bilincinin artırılması gerektiğine vurgu yaparak, bu tür eğitimleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

DC İlk Yardım Eğitim Merkezi yetkilileri ise, bilinçli ilk yardım müdahalelerinin kazaların etkisini önemli ölçüde azalttığını ve bu eğitimlerin yaygınlaştırılmasının büyük bir fark yaratacağını ifade etti.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören eğitim programı, Nizip Ticaret Odası’nın mesleki gelişime katkı sağlama misyonunun bir parçası olarak başarıyla tamamlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.