enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:30 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
11:29 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM’deki tarihi konuşması, konferans için yayımlanan kitapçıkta yer aldı…
00:49 Makine İhracatı, Almanya, ABD ve İtalya en fazla ihracat yapılan ülkeler…
00:49 Türkiye’de 2026 yılı asgari ücreti için geri sayım başlıyor
00:40 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 5’inci Ulusal Eylem Planı, 25 Kasım’da açıklanacak
00:39 Analist Hazel Çağan Elbir: Avrupa Birliği’nin Türkiye 2025 raporu…
00:36 Bakan Kacır: Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz
00:22 KVKK’nın çevrim içi alışverişlerde dolandırıcılık mağduru olmamaları için vatandaşlar uyarıldı…
00:13 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet UÇUM, “Tek devlet ve tek millet politikası Türkiye gerçeği”
00:12 İletişim Başkanı Duran: G20 temasları kıymetli sonuçlar ortaya koydu
00:12 Orta Asya’nın yükselen stratejik önemi ve Türkiye
12:32 Anlaşma istemeyen kim?
04:53 Erdoğan, “Dirençli Bir Dünya-G20’nin Katkısı: Afet Riskini Azaltma, İklim Değişikliği, Adil Enerji Dönüşümü, Gıda Sistemleri” başlıklı oturuma katıldı.
00:40 CHP’nin İmralı heyetine üye vermesini kim engelledi?
00:35 Erdoğan: İsrail’in Gazze’de yol açtığı yıkım Filistin’in kalkınma çabalarını asgari 70 yıl geriye götürdü…
00:29 ”Gezi”nin karanlık finansörü! Avrupa’da Soros uyanışı
00:22 “Normal” Bitti: Batı’nın Çöküşü ve Trump’ın Kaosu
00:20 Adalet Bakanı Tunç: Yazı işleri müdürlerinin nakil taleplerini gerçekleştirdik
00:11 Papa’nın bu Türkiye ziyareti, diplomatik bir jestten çok daha fazlasını işaret ediyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Ve Yönetiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Araç Desteği 

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Ve Yönetiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Araç Desteği 
1 Aralık 2024
32
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO), ilçemizin güvenlik hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 3 adet hafif ticari araç hibe etti. Bu anlamlı destek, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin oybirliği ile alınan karar sonucunda hayata geçirildi. 

UHA Haber’in haberine göre, araç teslim töreni, Nizip Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip İlçe Emniyet Müdürü, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Resim önizlemesi

Tören sırasında, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, ilçemizde güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik katkılarından dolayı NTO’ya teşekkür ederek Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat’a plaket takdim etti.

Tahsis edilen araçlar, asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere NTO’nun olağan meclis toplantısında alınan bir karar doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edildi. Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri bu karara tam destek vererek, ilçenin huzur ve güvenliğine katkıda bulunmanın önemine dikkat çekti.

Resim önizlemesi

Törende bir konuşma yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, toplumun huzuru ve güvenliği için emniyet teşkilatının önemini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Eğer bugün huzur ve güven içinde yaşıyor, çocuklarımızı gönül rahatlığıyla okula gönderip ilçemizde özgürce dolaşabiliyorsak, bunun en büyük payı, emniyet teşkilatımızın fedakâr çalışmalarına aittir. İlçemizin güvenliği için bu özveriye katkıda bulunmak bizler için büyük bir onurdur. Tahsis ettiğimiz araçların emniyet teşkilatımızın çalışmalarına önemli bir destek sağlayacağına inanıyoruz. Nizip Ticaret Odası olarak, ilçemizin huzuru ve güvenliği için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye ve destek olmaya devam edeceğiz.”

Nizip Ticaret Odası, toplumun refahı ve güvenliği için çalışmalarını sürdüreceğini bir kez daha vurgularken, bu anlamlı destek ile ilçemizin kalkınmasına olan katkılarını artırmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.